Родители и близки на загинали на пътя поискаха общинският съветник

...
Родители и близки на загинали на пътя поискаха общинският съветник
Коментари Харесай

Родители искат главата на пияния ПП-ДБ Благовест

Родители и близки на починали на пътя желаеха общинският консултант от ПП-ДБ-„ Спаси София “ Благовест Георгиев, който избяга от породената от него лека злополука при започване на април, да напусне Столичния общински съвет.

Нинела Върбанова, съпредседател на съдружие „ Ангели на пътя “, съобщи, че това е единственото вярно държание.

„ Тук сме поради десетки фамилии, които са потърпевши, и държанието на хора като Благовест Георгиев. Затова просто не можем да приемем оттук насетне политици да дават подобен отрицателен образец на обществото, тъй като всеки надолу си споделя, че откакто те могат да го вършат, вместо да дават образец, че те могат да си разрешат да карат пияни, дрогирани и нападателни, за какво и аз да не го върша, и да им се разминава, и в действителност тъкмо това се прави. На всички равнища към този момент всеки си го разрешава и в действителност му се разминава, посредством по-късно и на нашата правосъдна система, която нормално дава условни присъди или ниски ефикасни присъди “, разяснява тя.

Веднага след случая общински съветници от всички политически групи в Столичния общински съвет също приканиха Благовест Георгиев да подаде оставка като общински консултант в София. Той беше изключен от всички комисии, на които беше член, само че остана общинар от ПП-ДБ.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР