Финалните срещи от УЕФА Лига Европа, УЕФА Лига на конференциите

...
Финалните срещи от УЕФА Лига Европа, УЕФА Лига на конференциите
Коментари Харесай

Финалите на УЕФА – пряко в каналите на bTV

Финалните срещи от УЕФА Лига Европа, УЕФА Лига на конференциите и УЕФА Шампионска лига чакат феновете на bTV Action и потребителите на VOYO

Зрелище и искра – това дава обещание краят на футболен сезон 2023/2024! Зрителите ще могат да се насладят на трите огромни финала на най-престижните клубни шампионати в Европа – УЕФА Шампионска лига , УЕФА Лига Европа и УЕФА Лига на конференциите – директно в ефира на bTV Action и онлайн на VOYO .

В директен конфликт за трофей първи ще се изправят Аталанта и Байер Леверкузен , които ще играят на финала на УЕФА Лига Европа на 22 май (сряда) . Срещата с начален час 22:00 ч. ще може да наблюдавате директно в ефира на bTV Action и онлайн на VOYO , а специфичното студио стартира час по-рано – в 21:00 ч. Както и да приключи мачът в сряда в Дъблин, едно e несъмнено – Лига Европа ще има нов победител, защото нито Байер, нито Аталанта до момента са играли на край в шампионата. Байер безусловно лети този сезон, като към този момент си подсигурява купата в Бундеслигата, a броени дни след финала в Лига Европа може да стигне до исторически требъл, в случай че завоюва и Купата на Германия.

Под управлението на Шаби Алонсо Леверкузен е непобеден в 51 мача във всички шампионати този сезон, като усъвършенства върха на Бенфика от 60-те години на предишния век. Аталанта пък може да стане първият италиански отбор, който печели трофея в Лига Европа. Прякорът на тима е знаков – „ Богинята “. Срещата в Дъблин ще се играе при засилени ограничения за сигурност, като на стадиона се чакат 60 000 души. Водещи на студиото са Илия Илиев и Николета Маданска , а посетители ще бъдат Илия Груев и Велизар Димитров .

Футболните пристрастености са обезпечени и на 29 май (следващата сряда) , когато следва огромният край на УЕФА Лига на конференциите , който също ще бъде излъчен директно по bTV Action и онлайн на VOYO . В Атина ще се срещнат Олимпиакос и Фиорентина . Гръцки тим в никакъв случай не е печелил клубно европейско отличие, а Олимпиакос е първият гръцки отбор, който играе в евротурнирите. Фиорентина има повече опит на европейската сцена – „ Ла Виола “ дори печели трофей през 1961 година и има общо 5 финала.

На 1 юни (събота) в Лондон точка на клубния футбол за сезон 2023/24 ще сложат Реал Мадрид и Борусия Дортмунд във финала на УЕФА Шампионска лига , който феновете на bTV Action и потребителите на VOYO ще могат да проследят от 22:00 ч. , със особено студио от 20:30 ч. „ Белият балет “ се класира за финала за 18-и път и 6-и в последните 11 години. „ Лос Меренгес “ пък са устремени към рекорден 15-и успех в Турнира на богатите. Финалът е трети за „ жълто-черните “ в шампионата след 3:1 против Ювентус през 1998/1997 и 1:2 от Байерн през 2012/2013.

Не пропускайте финалните срещи от шампионатите на УЕФА – директно в каналите на bTV Media Group!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР