Бившият полицай Венцеслав Караджов от Пловдив, който получи доживотна присъда

...
Бившият полицай Венцеслав Караджов от Пловдив, който получи доживотна присъда
Коментари Харесай

Ченгето, застреляло родителите си, провбало да се обеси

Бившият служител на реда Венцеслав Караджов от Пловдив, който получи доживотна присъда за ликвидиране на родителите си, към този момент е в пловдивския затвор. Рано сутринта той се съобщи на полицията, откакто повече от 11 часа се беше барикадирал в дома си.

Адвокатът на Караджов Зоя Тошкова, която през вчерашния ден му е съобщила за окончателното решение на Върховен касационен съд за доживотната присъда и която непрестанно през нощта е била в контакт по телефона с него описа, излизайки от следствения отдел преди отвеждането на някогашния служител на реда към пандиза, че към 4:30 ч. сутринта след последния им диалог някогашният служител на реда е направил опит да се обеси. Този опит е бил несполучлив.

„ Той известно време е лежал на пода вкъщи си, до момента в който се освести, и това го е приел като знак на ориста, че не би трябвало да завършва със себе си, а би трябвало да се съобщи непринудено “, изясни тя.

Вечерта и през цялата нощ домът на Караджов беше обсаден от служители на реда, жандармеристи и барети от Отряда за тероризма от столицата, поради предизвестията му, че има оръжие и взривни субстанции. Очевидно е блъфирал, акцентира юрист Тошкова, която сподели, че в последна сметка е станало ясно, че някогашният служител на реда е разполагал с туба бензин.

Припомням, че малко преди 6 часа Караджов е склонил да бъде изведен без опозиция. Той към този момент е в Пловдивския затвор, както казахме, където ще излежава доживотната си присъда за убийството на родителите му преди осем години.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР