От началото на тази история изминаха 6 месеца. Оказва се,

...
От началото на тази история изминаха 6 месеца. Оказва се,
Коментари Харесай

Подготвих отмъщение за любовницата на съпруга ми

От началото на тази история изминаха 6 месеца. Оказва се, че брачният партньор ми е отишъл с любовницата си в Рим и я е довел в къщата ни, когато с децата сме били в провинцията. Той, несъмнено, се разкайва, моли ме за амнистия, само че аз даже не мога да го погледна. Толкова ме боли, че не мога да го опиша с думи!

Свекървата също беше в течение на нещата. Тя ми сподели, че притурям огромно значение на една елементарна спекулация. Трябва да му простя поради децата.

Заради моментна волност той заряза нашето семейство, деца, зачерта седем години благополучен живот с един размах.

Приятелката ми ме посъветва да се успокоя и по-късно да взема решение какво да върша.

Вчера видях това момиче в супермаркета, към този момент с нов мъж! Явно и нечий брачен партньор! Сива коса, внушителен, не безпаричен. Смеят се, приказват си и не виждат нищо в близост! Когато я видях, всичко още веднъж потъмня пред очите ми!

Тя няма да гради благополучие върху непознатото злощастие. Цялото зло ще се върне при нея като бумеранг! Човек може единствено да я съжалява, ме утешават моите приятелки.

Но би трябвало да си отмъстя. Тогава може би ще се успокоя. Ще бъде по-лесно! Поне ще вдишвам умерено.

В обществените мрежи тази девойка има фотоси с баба си и майка си. Изглежда са много близки. Баба й е била шеф на учебно заведение, целият град я познава. Ще разпечатам цялата преписка със брачна половинка ми, дружно с техни пикантни фотоси. Ще ги сложа в плик и ще ги изпратя на баба и майка й. Нека схванат какво прави тя, какви писма изпраща на женени мъже. Ще напиша по какъв начин разрушава фамилии и оставя деца без татковци.

Те на са отговорни с нищо. Но и аз не съм предизвикала нищо на тази жена, нито децата ми, би трябвало да си отмъстя. Защо да се безпокоя за баба й?

Вижте още: Изневерих на брачна половинка ми скоро след сватбата

Отмъщението подло и неконструктивно деяние ли е?

Или може би смятате, че няма нищо неприятно в това, че една жена желае да отстоява себе си, да отбрани своята чест, достолепие и семейство?

Струва ли си отмъщението в този случай?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР