От началото на 2023 година BMW и Mini ще започнат

...
От началото на 2023 година BMW и Mini ще започнат
Коментари Харесай

Новите BMW-та ще бъдат с веган интериори от следващата година

От началото на 2023 година BMW и Mini ще стартират да оферират на клиентите си веган интериори за избрани модели и оборудвания от своята гама. Двете компании се стремят да преориентират производството си към транспортни средства с нулево замърсяване и оптимално доста рециклирани материали.

От BMW Group плануват голямо търсене на сходен тип материали на по-големите пазари като Съединени американски щати, Европа и Китай. От компанията споделят, че новите материали ще наподобяват на кожа, ще се усещат като кожа и ще се държат по същия метод при изхабяване.

С въвеждането на сходен на кожен материал за кормилото, да вземем за пример, BMW и Mini ще понижат каузи на съставените елементи, които съдържат следи от първични материали от скотски генезис до по-малко от един %. Такива материали ще се употребяват единствено в области от интериора, които не са забележими за клиента за защитни покрития и разнообразни добавки към бои. Още по-впечатляващо е, че новата повърхнина на кормилото понижава излъчванията по веригата на цената с към 85 % спрямо кожената повърхнина на кормилото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР