Остава въпросът съвпадение или търсен ефект е припокриването във визиите

...
Остава въпросът съвпадение или търсен ефект е припокриването във визиите
Коментари Харесай

Миска и Маги от Ергенът в еднакви рокли

Остава въпросът съвпадане или издирван резултат е припокриването във визиите и дали употребяват един и същи стилист пловдивчанката с континентална купа за хубост и варненката с изтънчено тяло. Обществен факт е, че Маги си пада по скъпите неща, а Мис Европа е дама с класа и усет, която сега се развива отвън рамките на България, което може да бъде и причина да считаме, че случилото се е съвпадане. Роклите, пък и всички останали облекла в " Ергенът " са подарък за шоуто от стилисти, които целят да популяризират своите творения.

Неоспорима истина е, че роклята е дело на български дизайнер, прочут с обстоятелството, че облича звездите, а двете дами са на една и съща възраст. При всяко състояние и двете са красиви в тоалета - от там нататък изборът: е русокоска или брюнетка?! Hotnews.bg напомня, че самата Маги получи много обвинявания, че скъпите й дрехи и аксесоари са подарък от богати любовници, само че тя изрично отхвърля сходни изказвания. Магдалена сама описа, че е била с 60-годишен милионер, който я изоставил поради доста по-млада жена. Ергенката показа, че дълги години е работила за приятеля си като шеф в заведението му, което се намира на централния бул. „ Витоша “.
Реклама

„ Бачках като куче по 16 часа, в този момент карам остаряла кола и пребивавам в кутийка чартърен, само че всички скъпи движимости съм си купила сама, тъй като обичам да се разглезвам “.
Реклама

Фолкпевицата Киара, която към този момент е вън от риалити формата, описа, че парадиращата с най-скъпи движимости в „ Ергенът “ Маги демонстрира пред съперничките си дарове от предишното, които естествена жена, колкото и каквото и да работи, не може да си разреши.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР