Магдалена и Надежда напразно чакаха русокосия мухльо да ги посрещне

...
Магдалена и Надежда напразно чакаха русокосия мухльо да ги посрещне
Коментари Харесай

Ергенът след като не даде пръстен: Не ми пука, че ме мислите за страхливец

Магдалена и Надежда на вятъра чакаха русокосия шушумига да ги посрещне в имението си. Както Hotnews.bg още преди часове писа, той прати Наум при двете нетъпеливи моми, които мислеха, или най-малко се престуваха, че чакат срещата с обичания си, в неговата къща. Решението на Алек да си тръгне самичък пристигна, откакто майка му и сестра му си срещнаха с двете претендентки за сърцето му. И до момента в който сестрата си мълчеше, очевидно обезпокоена от камерите, майката на Алек, която се оказа доктор с името Ксения, ясно даде да се разбере, че не утвърждава претендент снахите.

" Една жена, която е имала брак, дете и опит с други връзки, е доста по-обиграна и по друг метод вижда нещата, в сравнение с един мъж на 28 години “, изясни майката на Алек за какво я тормози Надежда. Тя не спести и запасите си, напълно основателни и към Маги, като главното й терзание бе сериозната възрастова разлика сред двамата.
Реклама
Маги пък, в желанието й да се хареса, удари дъното като разгласи, че желае да живее на село и да чуства земята, макар че е известна любителка на скъпите капризи и градския метод на живот.

Алек просто се сбогува с двете моми с видеообръщение, което Наум пусна на тв приемник пред тях на брега на морето. „ Трябваше евентуално да се разделя с една от вас, тъй че да ми е по-лесно да се отдам на другата, само че не събрах кураж. Вероятно тъй като съм слаб и си давам сметка за това прекомерно късно. Моля ви да ми простите… “
Реклама
Въпреки високопарните изречения стана ясно, че нито една от тях няма да получи пръстен. " Искам да знаете, че не ме интересува какво ще се помислят хората. Не чакам схващане от вас, и аз самият не се разбирам. Не ми дреме, че ще ме възприемете като страхливец. Убеден съм, че в този миг, не мога да взема изрично решение ", изясни с половин уста Алек, който дори се чудеше дали не е влюбен и в двете.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР