Основният начин на хората, които искат да подобрят финансовото си

...
Основният начин на хората, които искат да подобрят финансовото си
Коментари Харесай

Само 3 са най-добрите съвети за подобряване на финансовото ви положение

Основният метод на хората, които желаят да подобрят финансовото си положение в Съединени американски щати, е спестяването. Анкета на компанията за финансови услуги Fidelity Investment демонстрира, че над 70% от американците са мнение, че имат финансови усложнения, а 45% се лимитират финансово в устрема си да се оправят финансово.

Милиардери показват три от най-лесните за осъществяване финансови препоръки за икономисване на пари, респективно възстановяване на финансовото състояние.
1. Имайте лични правила при извършване на покупки.
Ако харесате дадена стока, не се хвърляйте незабавно да я купувате, а изчакайте една седмица, премислете добре дали имате потребност от нея и тогава я купете. Също по този начин, когато купувате нещо, се пробвайте да продадете друго. Така освен няма да се чудите къде да поставяте новите предмети, само че и ще имате финансови приходи. Изчаквайте пониженията. При тях за същата стока и същото качество, плащате по-малко пари.

2. Направете си сметка къде другаде, с изключение на за сметки, ви отиват парите.
Ако в края на месеца нямате нито един икономисан лев, то тогава е добре да наблюдавате къде е отишла заплатата ви. Съветът на милиардерите е да си изградите табиет най-малко една седмица в месеца да си записвате защо харчите парите си.
3. Променете метода си на мислене за парите.
Когато купувате дадена стока не мислете единствено защо ще я ползвате, а и какъв брой време би трябвало да работите за нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР