Основният гардероб за жена от възрастова категория 50+ се различава

...
Основният гардероб за жена от възрастова категория 50+ се различава
Коментари Харесай

Ние правим основен гардероб за есента за жени 50+: правила за комбинация и примери

Основният дрешник за жена от възрастова категория 50+ се разграничава доста от тези неща, които са били употребявани по-рано. По това ужасно време е да помислите за женствеността и елегантността. Привличащите и невероятни неща към този момент не са подобаващи, до момента в който внушителното и високо качество ще придадат на изображението искра

1. 

Правила за съчетание

Първото предписание се отнася до цветовата палитра на облеклата. В идеалния случай тя би трябвало да бъде дискретна и близка до пастелните нюанси. Това освен освежава облика, само че и усилва вероятните вариации в комбинациите от неща между тях.

2.

Ако дрешникът ви съдържа огромен брой цветни облекла, ще изглеждате тромави и вследствие на това неуместно. Това обаче не значи, че би трябвало изцяло да се откажете от цветните облекла. Например ярките панталони, съчетани с черна класическа чанта, палто и изящен шал, ще бъдат добра композиция.

3.

Можете също по този начин да промените ярките акценти тук-там – поставете богат цвят от горната страна и го подредете с сбито дъно.

4.

Можете да добавяте разнообразни аксесоари. Например направете тандем от дънкова риза с дънки, допълнете я с закостенял кариран блейзър, дамска чанта, сдържана в цветове и цветен шал.

5.

Второто предписание, нещата би трябвало да се сортират с минималното количество декоративни детайли. Страз, искри, всевъзможни мишури и пера.

6. 

Основна капсула: съставки

На първо място, всички неща на жена на елегантна възраст би трябвало да са комфортни, здрави, ушити от висококачествена тъкан. Препоръчително е да нямат качулки (не става дума за връхни дрехи).

7.

Основната капсула би трябвало да включва най-малко 2 чифта панталони, които могат да включват и дънки. Оптималното решение са модели с права кройка. Допустими са малко необятни или съкратени разновидности. Цветовете са по-близки до класическите.

8.

Когато избирате поли, би трябвало да се откажете от плетени и къси поли. Идеалната дължина е междинната част до коляното или малко под нея. Можете да ги комбинирате с всевъзможни пуловери и ризи. Блузите могат да бъдат в безусловно всевъзможен цвят, само че бялото би трябвало да участва в дрешника безусловно.

9.

Нека роклята да е плътна, ушита от прекрасен плат, да вземем за пример трикотаж, драперия или вълна. Съчетава се добре с велурени плоски ботуши и шал.

10.

Чудесен вид за есен – стилно яке, което замества по-топлите връхни облекла. Не е наложително цветът му да е безпристрастен, елементарно можете да изберете ослепителен модел. Основното е, че останалите съставни елементи на изображението са здържани.

11.

Пуловерите и жилетките са наложителни за дамите на тази и всяка друга възраст. Те са освен комфортни и практични, само че и наподобяват доста впечатляващи. Особено в случай че са показани от модели с дълга дължина

12. 

Е, къде без връхни облекла! Тук се предлага да се откажат от прекомерно дългите и късите разновидности, тъй че изберете дреха със междинна дължина. Предпочитаната тъкан е драперия, кашмир или вълна.

13.

Интересен вид е пончо. В този сезон още веднъж набира известност. При предпочитание можете да добавете  експресивен колан, който ще подчертае талията ви.

14.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР