още веднъж доказа, че няма тенденция, която да не може

...
още веднъж доказа, че няма тенденция, която да не може
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Бен Афлек в две идеално допълващи се визии

още един път потвърди, че няма наклонност, която да не може да овладеее до съвършенство, като тя и годеникът й Бен Афлек се появиха в два допълващи се тоалета по време на разходка в Лос Анджелис.

Смело можем да кажем, че неутралните тонове от главата до петите им отиват. Джей Ло изтупа от прахта една позабравена класика - тирантите, като заложи на сиви панталони с висока талия върху необятна бяла тениска. Певицата добави към небрежния си пролетен аутфит  черен колан Chanel, чанта Hermès Birkin, пролетни слънчеви очила и бели маратонки. Дженифър приключи визията с диамантени обеци и прибрани карамелени кичури в грациозен кок.

 
               

Бен е в цялостна естетика със своята половинка в стилово отношение – той носи кремав пуловер, напластен върху тъмносива тениска в композиция с типичната му необръсната брада и леко разрошени коси като че ли преди малко става от сън. Докато мнозина чакаха Джей Ло и Бен да създадат своя дебют на аления килим на Met Gala дружно на тазгодишното събитие, двойката отсъстваше в понеделник, само че по всичко наподобява, че двамата си изкарват повече от добре, а тоалетите им са единствено още едно доказателство какъв брой доста си подхождат.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР