Още новини за документалната поредица, която ще ни запознае от

...
Още новини за документалната поредица, която ще ни запознае от
Коментари Харесай

Вече е ясна датата на премиерата на поредицата за Меган Маркъл и принц Хари

Още вести за документалната поредност, която ще ни „ запознае ” от близо с любовната история на херцогът и херцогинята на Съсекс. Днес към този момент излезе формалният филмов откъс за идните по Netflix епизоди на  , разграничени във volume I и volume II.

Документалните сериали в  шест епизода, пуснати в две елементи, ще покажат персоналния взор на двойката над „ тяхната нашумяла любовна история “. Netflix разгласи, че първата част излиза на 8 декември, а втората на 15-и.

„ В шест епизода поредицата изследва тайните дни на тяхното ранно ухажване и провокациите, които ги накараха да се почувстват принудени да се отдръпват от непрекъснатите си функции в институцията “, се споделя в описанието на поредицата.

„ С мнения от другари и семейство, множеството от които в никакъв случай преди не са говорили обществено за това, на което са били очевидци, и историци, които разискват положението на Британската общественост през днешния ден и връзките на кралското семейство с пресата, сериалът прави повече от това да осветлява любовта на една двойка история, тя рисува картина на нашия свят и по какъв начин се отнасяме един към различен. "

 „ Наистина е мъчно да погледна обратно към това в този момент и да си кажа:„ Какво, за бога, се е случило? “, споделя  Хари в новия филмов откъс. „ Болката и страданието на дами, които се женят в тази институция “, е фразата, която чуваме да произнася Меган на фона на заглавия отнасящи се до дамите в кралското семейство.

Хари също по този начин твърди феновете: " Никой не знае цялата истина. Ние знаем цялата истина. "

 
               

Както към този момент ви информирахме преди дни беше споделен тийзър филмов откъс за документалните сериали, който включваше невиждани до момента фотоси от ранния стадий на връзките на двойката. „ Никой не вижда какво се случва зад затворени порти “, сподели Хари в тийзъра. „ Направих всичко допустимо, с цел да защитя фамилията си ". И в двата филмовия откъс Меган също се вижда да бърше сълзи, до момента в който Хари отмята глава обратно от отчаяние.

Херцогът и херцогинята на Съсекс подписаха контракт за продукция за милиони долари с през септември 2020 година

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР