Още на първия за годината турнир от Големия шлем феновете

...
Още на първия за годината турнир от Големия шлем феновете
Коментари Харесай

Магията на AO: Всичко започна за шоуто, а вече има прецедент от 42 години

Още на първия за годината шампионат от Големия шлем почитателите стават очевидци на доста любопитни събития. В този материал акцент обаче ще бъде подложен по-конкретно върху шампионата на двойки на , където финалът е явен и ще бъде напълно австралийски - за благополучие на домакинската аудитория.
На финала купата ще бъде оспорвана сред Ник Кирьос/Танаси Кокинакис и Макс Пърсел/Матю Ебдън. Трябва да се означи, че за първи път от 1980 година насам ще има напълно австралийски мъжки край на двойки на този шампионат.
Тандемът Кирьос-Кокинакис несъмнено прави възторг в Австралия. Никой не очакваше двамата да стигнат толкоз надалеч, а за това признават и самите те. По пътя се оправиха с някои обиграни и високоранкирани сътрудници в тениса, а всичко стартира с концепция шоу и развлечение.
Със сигурност те осигуриха и това на последователите със своите атрактивни отигравания и ексцентрични персони, като по този метод се трансфораха в една от атракциите на този шампионат. Връзката сред двамата другари и публиката също стана повече от специфична.

" Постигнатото към момента ми наподобява малко нереално. Не чакахме това, когато взехме решение да се включим в шампионата. Целта ни е просто да се забавляваме на корта, тъй че успехите са просто бонус. Мислим единствено за идващия мач и се стараем да попиваме от атмосферата и обичта на хората. Невероятно е, че сме на край, а поради обстоятелството, че го реализирах дружно с Ник, не бих могъл да желая освен това " - съобщи Кокинакис след успеха над Марсел Гранойерс и Хорацио Себайос.
" Страхотно е, че стигнахме до тук. Развълнувам съм и нямам самообладание да се завърна на корта и още веднъж да играя пред тази страхотна аудитория. Независимо дали спечелим или загубим, финалът ще бъде необикновено преживяване. Изминалата седмциа беше откачена. Всеки път, когато излезем на корта, играем като за последно. Не чакахме да спечелим толкоз доста мачове, само че както и да сме го създали, се надявам да успеем да извадим зайци от шапките си още един път " - пък показа Кирьос след въпросния мач.
Финалът сред австралийските двойки на Australian Open е в събота, 29 януари, като ще се организира от не преди 12:00 часа българско време. A .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР