Определено можем да кажем, че четвъртият епизод на хитовата поредица

...
Определено можем да кажем, че четвъртият епизод на хитовата поредица
Коментари Харесай

Как се снимат секс сцените в Домът на дракона?

Определено можем да кажем, че четвъртият епизод на хитовата поредност " Домът на дракона " беше отдаден на секса, като в центъра на вниманието бяха две тийнейджърки и техните радикално разнообразни прекарвания.

Емили Кери се превъплъщава в ролята на Алисент Хайтауър, когато е единствено на 17 години.

След като е гледала елементи от " Игра на тронове ", Кери споделя в изявление за Newsweek, че в началото се е страхувала да одобри ролята на кралица тийнейджърка, омъжена за доста по-възрастен мъж, и неизбежно неуместните интимни подиуми, които това сигурно ще докара, съобщи vesti.bg.

" Имахме координатор по интимните въпроси, който беше необикновен ", споделя Кери. " Пак дублирам, бях единствено на 17 години и първата сцена, която прочетох, беше полова, като това включваше къпане на краля - всичко, което ми се струваше интимно, се считаше за интимна сцена, което ми се стори вярно. "

Благодарение на координатора Кери споделя, че снимането на интимните ѝ подиуми - които тази седмица включваха помощ на Визерис да се изкъпе, а по-късно неловка секс сцена - " е било доста по-лесно, в сравнение с си мислех, че ще бъде ", и е основало " открит разговор ", в който тя се е чувствала свободна да " приказва за всичко ".

Коментарите на Кери за опита ѝ с координатора на интимните връзки са в много ослепителен контрастност с тези на Шон Бийн, който изигра ролята на Нед Старк в " Игра на трнове ". Миналия месец той съобщи, че координаторите на интимните връзки " унищожават " секс сцените и тяхната спонтанност.

Емили Кери също по този начин призна, че първичните ѝ страхове по отношение на навлизането в кинематографичната галактика на " Игра на тронове " с нейната известност за необуздани подиуми на обезчестяване и принуждение над дами, са били успокоени от дамите режисьори и продуценти на " Домът на дракона ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР