Присъединете се към нас за новото шоу на Mirror Party

...
Присъединете се към нас за новото шоу на Mirror Party
Коментари Харесай

Гледайте новото шоу на Mirror в YouTube Party Games, докато политиците разкриват тайните на това да бъдете депутат

Присъединете се към нас за новото шоу на Mirror Party Games, до момента в който политиците разкриват тайните на това да бъдете народен представител - до момента в който приемате предизвикването да играете добре позната настолна игра.

В програмата на канала на Mirror в YouTube познати лица от целия политически набор ще се бият с репортерката Софи Хъскисън. В същото време те ще се изправят пред въпроси кои са, какво пазят и за какво са станали политици.

Ще има нов епизод всеки понеделник от 18:00 с посетители, в това число водачи на Лейбъристката партия и някогашен тори министър.

В спокоен чат за всички игри, в това число Kerplunk, Jenga и Snakes and Ladders, чуваме за това по какъв начин те ръководят салдото сред работа и персонален живот, по какъв начин се оправят с троловете в обществените медии и за някои от техните най-лошите и най-хубавите времена в Уестминстър.

Те също по този начин ще приказват за детството си, фамилиите си и трудностите, които е трябвало да преодолеят, с цел да получат място като народен представител и да съставляват сво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР