Окръжната прокуратура в Пловдив е отказала да направи нов следствен

...
Окръжната прокуратура в Пловдив е отказала да направи нов следствен
Коментари Харесай

Прокуратурата отказала нов следствен експеримент за убийството на Димитър от Цалапица

Окръжната прокуратура в Пловдив е отказала да направи нов следствен опит за убийството на Димитър Малинов от Цалапица . Това заяви пред Българска национална телевизия неговата майка Атанаска Бакалова.

Тя уточни, че и упрекнатите като укриватели близнаци Динкови са трансформирали показанията си по отношение на мястото на закононарушението.

Бакалова изрази вяра съдията да разпореди да бъде изработен подобен опит, тъй като мястото, посочено от обвинените, не е това, което показват камерите.

Близките на Митко и поданици на Цалапица  пред прокуратурата в Пловдив преди началото на делото през днешния ден, на което ще бъде изсушан Рангел Бизюрев. Очаква се процесът да стартира всъщност, откакто беше, беше заменен и съдията.
 Рангел Бизюрев няма да апелира задържането си под стража
Рангел Бизюрев няма да апелира задържането си под стража

Информацията оповести юристът му Делчо Джубелиев

Бакалова съобщи, че се надява след разпитите през днешния ден на Бизюрев и останалите делото за укривателство да бъде приобщено към делото за ликвидиране.

" Близнаците ненапълно може да са укриватели, само че те са и съучастници в убийството. Единият брат е участвал от началото до края, другият след това е отишъл да оказва помощ, като носи лопати, мотика, кирка ", означи тя.

Майката запита за какво съучастниците в едно ликвидиране са разграничени от две районни прокуратури. Тя не има вяра, че през днешния ден ще се разбере истината за гибелта на сина ѝ.
 Почина бащата на убития Митко от Цалапица
Почина бащата на убития Митко от Цалапица

За последното родителите на убития Митко са се видели във вторник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР