Звездата от Baby Reindeer Нава Мау казва, че има изтрита

...
Звездата от Baby Reindeer Нава Мау казва, че има изтрита
Коментари Харесай

Звездата от Netflix Baby Reindeer дразни изтрита сцена, която е дала на един герой различен край

Звездата от Baby Reindeer Нава Мау споделя, че има изтрита сцена от удара на Netflix, която й е помогнала да откри края на героя си.

Актрисата с мексикански генезис играе Тери в минисериала от седем елементи - и почитателите виждат нейния воин да се бори да поддържа връзка с основния воин Дони. Baby Reindeer е мощно повлиян от действителния живот на шоузвездата Ричард Гад, 33, който написа сюжета и играе основния мъжки воин, черпейки от опита си от справяне с контузия и справяне с вманиачен преследвач, който си проправя път в живота му.

Феновете бяха завладени от мрачната комична драма - и в този момент 31-годишната Нава нервира, че някои подиуми са снимани, само че по-късно не са включени във финалната серия от епизоди. Връзката на нейния воин с Дони на Гад беше дерайлирана, до момента в който той се бореше да се оправи с интернализираната хомофобия, срама, оцеляването след полово принуждение и издевателството от завладяващ воин на име Марта - изиграна с тревожна увереност от Джесика Гънинг, 38.

Актрисата споделя,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР