Опитите за привличане на вниманието на любителите на активния начин

...
Опитите за привличане на вниманието на любителите на активния начин
Коментари Харесай

Всъдеходен електрически велосипед Hummer EV

Опитите за привличане на вниманието на феновете на дейния метод на живот с маркови колела не са нов метод за автомобилните производители. Някога немските автомобилни марки се занимаваха с производството на колела, а в този момент, в светлината на прехода към електрическа двигателна сила, тези транспортни средства също получават мотори и акумулатори. Последният образец за това идва оттатък Океана. Под марката Hummer EV ще се предлага и електрически велосипед, кадърен да се движи отвън пътя.
`Всъдеходен

В този случай General Motors няма да създава независимо електрически колела, в съдействие е включена американската компания Recon, която към този момент има опит в производството на такива транспортни средства за потребностите на полицейските елементи. Двуколесният велосипед Hummer EV ще получи необятни гуми и два електрически мотора, вградени в главината, разрастващи систематична мощ до 2400 W и осигуряващи въртящ миг до 80 Нм всеки.
`Всъдеходен

Велосипедът може да развива скорости до 45 км/ч, работи на цялостно, предно или задно задвижване. Тяговата батерия от 48 V на LG може да бъде 17 Ah или 21 Ah. Хидравличните четирибутални спирачки са виновни за прекъсването на байка, трансмисионният механизъм е създаден от Shimano, а предното окачване е регулируемо. Можете да закупите подобен електрически велосипед или от специфичния уеб страница, или от дилъри на GM за $3999. Може да е малко скъпо за велосипед, само че е в пъти по-евтино от самия Hummer EV, с който този автомобил споделя наименованието си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР