Опит да бъде дискредитирана видя в скандалните разкрития на възкръсналия“

...
Опит да бъде дискредитирана видя в скандалните разкрития на възкръсналия“
Коментари Харесай

Прокурор Теодора Георгиева: Сигналът срещу мен е атака от шефовете на Пепи Еврото. Това са номерата на Гешев

Опит да бъде дискредитирана видя в скандалните разкрития на „ възкръсналия “ Пепи Еврото европейския прокурор Теодора Георгиева. По-рано стана ясно, че търсеният някогашен следовател Петьо Петров-Пепи Еврото е подал сигнал против нея в няколко институции, в това число в Софийската градска прокуратура с изказвания, че той месечно е осигурявал по 10 000 лв. рушвет на прокурорката, с цел да оказва влияение върху следствия. 

17 октомври 2023, 09:46

Пепи Еврото „ възкръсна “: Давах по 10 000 лева на месец рушвет на европрокурорката Теодора Георгиева в „ 8-те джуджета “

Пред „ 24 часа “ Теодора Георгиева  заяви: „ Сигналът против мен е офанзива от шефовете на Пепи Еврото. Това са номерата на господин Гешев, които не престават и в този момент. Европейската прокуратура спря обири за десетки милиони и желаят да ме дискредитират “.

Според Георгиева това е неизвестен сигнал, тъй като управляващите не знаят къде е Петров. Той е обвинен по делото „ Осемте джуджета “ за търговия с въздействие и противозаконни записи, само че съумял да се укрие и е в неопределеност.

„ Държавата не знае къде е Петров, а той праща сигнали, които се ревизират. Защо не го задържат? “, споделя ръководителят на българския офис на Европейската прокуратура.

В сигнала си Пепи Еврото твърди, че е давал пари на Теодора Георгиева, с цел да се завършват избрани досъдебни производства както желаел той. Тя изясни, че е знаела за подготовката на този сигнал и го назова „ памфлет “.

„ Въпросът е кой дава тези пари на Пепи Еврото, с цел да ги раздава той. Кой е този непрекъснат клиент на прокуратурата? “, пита Теодора Георгиева.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР