Аз исках шефът на МВР-Хасково да бъде сменен, тава скандално

...
Аз исках шефът на МВР-Хасково да бъде сменен, тава скандално
Коментари Харесай

Асен Василев призна, че кадрувал в МВР: Аз исках шефът на МВР-Хасково да бъде сменен

" Аз желаех шефът на МВР-Хасково да бъде заменен ", тава скандално самопризнание за кадруване в Министерство на вътрешните работи направи някогашният фенансов министър Василев предаването " Панорама " по Българска национална телевизия. Отстраняването на Росен Желязков като началник на БНС е предвид на неговите дейности, съобщи още съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев.
 
" Ако погледнем епизода за НЗОК, обстоятелствата са много ясни. Преди да се гласоподава оставката на ръководителя на НЗОК, в деловодството бе импортиран документ, с който той отдръпва оставката си. Той беше в парламента… Оттам нататък няма какво да се гласоподава. И тук въпросът е за какво ръководителят на Народно събрание трябваше да разреши едно противоконституционно решение. Свалянето на ръководителя на Народно събрание не би трябвало и не е политически акт. Това го споделих, когато Никола Минчев беше свален ", акцентира той.
 
Не мисля, че ГЕРБ са избавили каквото и да е и който да е. Няколко отчета през днешния ден не влязоха в пленарна зала. Тук по-важния миг е, че когато има правила и те не се съблюдават, индивидът, който не ги съблюдава, би трябвало да си понесе отговорността. Обществото е разграничено на 3 групи. Ние имаме една група, на която й харесваше модела на развиване на България по тертипа а Латинска Америка. Резултатът от този модел на развиване е, че има хора и групи, които натрупаха голям запас, има доста мигранти (...) Групата, на която ние сме изразител, желае европейско развиване, да се изравнят неравенствата. 3 пъти по-бързо настигаме Европа по благосъстояние. Третата група желае да се промени модела, само че в посока Москва, Орбан, един евразийски модел ", разяснява Василев.
 
Той бе безапелационен, че няма никаква причастност към историята с митниците. " Не познавам татко и наследник Димитрови. Днес излезе фотография на президента с тези хора. Те са се снимали с всички политици наред по предизборни акции. Самата служебна министърка сподели, че не са влизали в МФ ", уточни той.
" Видя се, че пари има и те могат да стигнат до хората. Мисля, че хората в България добре си дават сметка какво има отношение към техния живот - дали това, че имат по-висока пенсия, безвъзмездни медикаменти и могат да пътуват свободно из Европа, или някакви измислени кавги.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР