оже би следващите животни ще ви се сторят много симпатични

...
оже би следващите животни ще ви се сторят много симпатични
Коментари Харесай

Животните, за които не сте знаели, че са опасни

оже би идващите животни ще ви се сторят доста симпатични и красиви, само че се оказва, че те могат да бъдат и рискови. Защо и в какво се крие заплахата - описват във видео от канала във.

Елени

В доста страни елените са голям проблем по пътищата, където изкачат и предизвикват проблеми на водачите. А, в случай че не сте на път и просто видите елен, не бъдете на 100% смели, тъй като в размножителния си интервал те стават извънредно нападателни.

Катерици

Когато видите катерици, едва ли бихте си помислили, че могат да ви наранят. Макар и множеството от тях да наподобяват кротки, то катерици в Калифорния, Флорида и Русия са нападали хора и животни, нанасяйки телесни провали със зъбите и ноктите си.

Лебеди

Елегантните лебеди държат извънредно доста на територията си. Ако влезете в нея, изцяло е допустимо да ви атакуван с криле и клюн.

Панди

Пандите наподобяват благи, спокойни, даже и мързеливи. Въпреки това те се нервират елементарно и размерите, и тежестта им могат да доведат до съдбовни произшествия.

Папагали

Хората, които отглеждат папагали, не би трябвало да им се доверяват изцяло, защото клюна им е толкоз здрав, че може да счупи кост на пръстите ви.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР