Официалното откриване на шоуто Ние сме всички цветове започна с

...
Официалното откриване на шоуто Ние сме всички цветове започна с
Коментари Харесай

Тържествената вечер започна с дълга реч на кмета

Официалното разкриване на шоуто " Ние сме всички цветове " стартира с дълга тирада на кмета Иван Тотев. Той напомни, че Пловдив е майката на всички градове и изцяло справедливо е европейска столица на културата. Появата му бе посрещната с леки освирквания.

В речта си кметът напомни, че Пловдив е най-динамично развиващият се град. “Дори в този момент сме обградени от кранове ”, сподели той. След него на сцената се качи еврокомисарят Мария Габриел, която напомни големите културни достижения на града.

Хилядната аудитория героично слушаше двете речи, брулена от мощен вятър при минусови температури, в очакване да стартира концертът за откриването с огромните с Валя Балканска и Теодосий Спасов.

След неговото начало се появи първата огромна недомислица. Двете 125-метрови подиуми, които са в профил на вавилонската кула, са под хоризонта на публиката и никой не съумя да види 200-та кукери, които излязоха. Добре че бяха екраните, инсталирани на кулата, с цел да демонстрират какво се случва на страничните подиуми. Програмата не се чува добре от публиката до Централна поща. " Ама тук нищо не се чува ", изумени реагираха посетители от други обитаеми места. " За 3 милиона - толкоз ", разясниха пловдивчани. Част от публиката стартира да се разпръсква, като се чуват много гневни мнения. Някои потеглиха към този момент да се прибират, подгонени от жестокия мраз.

Много от формалните посетители избраха да следят откриването от ресторанта на 5-я етаж на хотел “Тримонциум ”. Сред тях бяха президентът Росен Плевнелиев със брачната половинка си Деси Банова, артистът Христо Мутафчиев, артистът Орлин Павлов, медийният специалист Гого Лозанов, гимнастичката Мария Петрова, артистът и режисьор Ники Илиев, някогашният евродепутат Емил Стоянов, министърът на финансите Владислав Горанов, доста дипломати и депутати. Те минаваха през непоколебим пропускателен режим на първия етаж на хотела.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР