Официално потвърждение за идентичността на хората, намирали се в катастрофиралия

...
Официално потвърждение за идентичността на хората, намирали се в катастрофиралия
Коментари Харесай

Самият Пригожин ли е умрял или негов двойник?

Официално удостоверение за идентичността на хората, намирали се в авариралия аероплан в Тверска област към момента няма. Оттам нататък продължава да стои открит въпросът дали и шефът на групата " Вагнер "  Евгений Пригожин, чието име бе в листата на пасажерите, в действителност е измежду жертвите. Кореспондентката на АРД в Москва Ина Рук обобщава съществуващите досега спекулации, като акцентира, че теориите се базират напълно на клюки и на непотвърдени догатки.

Целенасочен удар?

Едната от теориите гласи, че става дума за целеустремен удар, защото съгласно листата на пасажерите на борда би трябвало да се е намирало цялото управление на групата " Вагнер ". Но даже и това не е доказано публично. А и ще мине време, до момента в който идентичността на овъглените жертви бъде открита посредством ДНК-анализи.

Именно положението на труповете подхранва обаче в допълнение слуховете. На борда може да е имало бомба. Или пък машината да е била обстреляна - предположение, което стартира да се популяризира незабавно след информацията за злополуката, най-вече по близкия до групата " Вагнер "  канал в Телеграм " Сива зона ".

Дали е умрял двойник на Пригожин?

Говори се обаче и за " подправен Пригожин "  на борда, отбелязва Ина Рук. Оттам нататък естествено поражда въпросът дали злополуката не служи за заслон, с цел да може шефът на " Вагнер "  да се укрие. АРД показва, че съществуването на голям брой двойници на Пригожин е известно. В жилището му в Сант Петербург са били открити паспорти с разнообразни идентичности. Освен това мнозина били приели името и семейството на Пригожин - по негово персонално предпочитание.

Съвместни проекти на Франция и Нигер?

Има и още една  " малко странна “ доктрина, споделя кореспондентката на АРД Ина Рук. А тя гласи, че зад хипотетичното нахлуване могат да стоят Франция и сваленото с прелом държавно управление на Нигер.

Тази доктрина се базира точно на преврата в Нигер. Франция желае сваленият от власт президент Мохамед Базум да се върне на поста си. В мрежата се популяризират слухът, че тази цел може да се реализира посредством навлизането на френско-африкански елементи в Нигер, с цел да бъдат отстранени пучистите. За задачата обаче Франция и Нигер първо трябвало " да се отърват "  от настоящите и в Африка бойци от " Вагнер ".

Вижте и това видео на Дъждовни води: 

Как Евгений Пригожин стана милиардер

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

 

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР