Бруно Фернандеш разтърси Манчестър Юнайтед в навечерието на финала за

...
Бруно Фернандеш разтърси Манчестър Юнайтед в навечерието на финала за
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш разтърси Манчестър Юнайтед с бъдещо допускане в навечерието на финала за ФА Къп

Бруно Фернандеш раздруса Манчестър Юнайтед в навечерието на финала за ФА Къп, като изиска клубът да дава отговор на упоритостите му.

Бъдещето на Фернандес е неразбираемо, като Юнайтед е подготвен да изслуша предложения за който и да е от играчите си това лято, преди главен ремонт на техния незадоволително представящ се тим.

Фернандес има настоя, че желае да остане, само че загатна, че в случай че Юнайтед не може да отговори на личните си упоритости, това лято може да има разлъка.

В отворено писмо до почитателите на Юнайтед Фернандес сподели: „ Обичам да излезте на Олд Трафорд повече от всичко на света. не желая да си потеглям Това постоянно е било най-голямата ми фантазия.

„ Просто желая упованията ми да дават отговор на упованията на клуба. Ако отидеш да приказваш с някой почитател, той ще ти каже същото. Искаме да се състезаваме за лигата. Искаме да играем футбол в Шампионската лига. Искаме да сме на край за купата. Това е стандартът. Това е, което желая. Това е, което всички вие заслужавате. Просто желая д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР