Одобреният от посолството“, по думите на Асен Василев от изтеклите

...
Одобреният от посолството“, по думите на Асен Василев от изтеклите
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Вижте „одобрения от посолството“ за шеф на ДАНС, оказа се депутат на Киро&Асен

„ Одобреният от посолството “, по думите на Асен Василев от изтеклите скандални записи на партийната спявка на Политическа партия, за началник на ДАНС е депутатът от неслучилата се „ смяна “ Петър Петров, научи извънредно Narod.bg.

Проверката ни сподели, че претендентът на харвардци да овладее българското ФБР е приключил все второразрядни вузове – компетентност национална сигурност в Академия на Министерство на вътрешните работи, право в Югозападен университет „ Неофит Рилски “ –Благоевград и магистратура по бизнес администрация в УНСС.

Реклама

В парламентарната му визитка написа, че има повече от 17 години опит като чиновник в службите за сигурност. В интервала 2004 – 2008 година е работил в Национална Служба „ Сигурност “ – Министерство на вътрешните работи, а след основаването на Държавна Агенция „ Национална сигурност “ продължава кариерата си там.

От 2013г. до началото на 2022г. е заемал редица управителни длъжности в структурата на ДАНС. В интервала януари – август 2022г. е бил консултант в кабинета на Кирил Петков и секретар на Съвета по сигурността към Министерски съвет. Народен представител в 48-то Народно заседание.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР