Очакват ни романтични дни. Много страсти и нови възможности в

...
Очакват ни романтични дни. Много страсти и нови възможности в
Коментари Харесай

Най-точният любовен хороскоп за новата седмица

Очакват ни сантиментални дни. Много пристрастености и нови благоприятни условия в връзките.

Овен

Скъпи Овни, седмицата ще ви изненада с завършения. Нови запознанства, възобновяване на остарели връзки, обаянието ви въодушевява всички към вас. Но бъдете деликатни. Обърнете внимание на същинските си усеща и страсти.

Телец

Телци, тази седмица ви чакат естетика и непоклатимост в любовта. Усещате все по-дълбоки усеща към половинката си. А в случай че сте сингъл, ще срещнете някого, който ще предизвика любовта ви.

Близнаци

Скъпи Близнаци, чака ви дейна връзка и продан на хрумвания. Ще прекарате време с другари и близки хора, ще водите забавни диалози.А по този начин може да привлечете и евентуални сътрудници. Внимавайте обаче - не бъдете прекомерно повърхностни, задълбочете се малко, време е за нещо по-сериозно.

 Рак

Раци, седмицата Ще ви донесе бързо развиване на връзките с колегата ви. Ще изпитате мощни страсти. Бъдете открити, намерете баланс сред персоналния си живот и потребностите на индивида до вас. И да - време е да обърнете внимание на домашния уют.

Лъв

Лъвове, ще се насладите на вниманието и комплиментите на вашите сътрудници и познати. Обаянието ви притегля другите, както светлината притегля пеперудите. бъдете великодушни и виновни към възприятията на другия, не злоупотребявайте.

Дева

Скъпи Деви, чакат ви непоклатимост, взаимно приемане, схващане и поддръжка. Със сигурност ще бъдете задоволени от това, което получавате от колегата си. Ще можете да решите всички проблеми в крачка. Не забравяйте да показвате любовта и нежността си.

Везни

Скъпи Везни, стремежът ви към правдивост и равновесие ще ви помогне да се справите с проблемите тази седмица. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки. И не обръщайте тил на своите лични стремежи, те съща са значими.

Скорпион

Интензивни страсти и прекарвания ви чакат през тази седмица. Любов, ревнивост, в сърцето ви ще бушуват разнообразни оп мощ усеща. не допускайте страстите да ръководят възприятията ви, тъй като може да стане прекомерно взривоопасно. Постарайте се да укрепите връзката си.

Стрелец

Скъпи Стрелци, време е за завършения. И се отварят нови благоприятни условия в връзките ви. Търсите нещо ново, гледате към хоризонта... Е, ще го получите. Но би трябвало да бъдете деликатни и тактични. Проявете грижа и внимание към близките.

Козирог

Време е да поукрепите разтърсените си връзки. Но няма да бъдете сами. Ще усетите поддръжката на индивида до вас. Проявете самообладание. Можете да се справите с всичко, повярвайте в себе си и давайте самоуверено напред.

Водолей

Скъпи Водолеи, имате потребност от повече независимост, самостоятелност, само че дали по този начин няма да нараните колегата си? помислете по какъв начин тъкмо да формулирате желанията си. Не бягайте, поговорете. И бъдете открити за нови хрумвания и събития.

Риби

Скъпи Риби, романтиката е на прага ви. Но онази, същинската - с розови листенца по пода, приглушена светлина, дълги разходки, гушкане, диалози... Не скривайте своята страст. Създайте сантиментална атмосфера за половинката си, тя го чака от вас. дано през тази седмица връзките ви да бъдат приоритет.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР