Очакващият своята премиера игрален филм за куклата Барби на Грета

...
Очакващият своята премиера игрален филм за куклата Барби на Грета
Коментари Харесай

Световна катастрофа заради филма за Барби! Няма да повярвате

Очакващият своята премиера игрален филм за куклата Барби на Грета Гервиг е претендирал толкоз доста розова багра по време на основаването си, че е изчерпал международните доставки на цяла компания.

В диалог с " Архитектурен дайджест " Гервиг и дизайнерът на продукцията Сара Грийнууд описват за градежа на Барбиленд, който е съвсем напълно флуоресцентно розов - от версиите на известната " Къща на фантазиите " на куклата в действителни размери до пътищата и стълбовете на лампите.
-->
В изявлението Грийнууд, шесткратно номинирана за " Оскар ", споделя, че филмът е провокирал интернационален дефицит на розова багра. " Светът се изчерпа от розово ", споделя тя пред списанието.

Докато някои медии повториха изказванието, без да го уточнят, Лорън Прауд, вицепрезидент на световния маркетинг в " Роско ", компанията за багра, употребена във кино лентата, показа спомагателен подтекст с " Лос Анджелис Таймс ".

Прауд удостовери, че във кино лентата " е употребена толкоз багра, колкото сме имали ", само че посочи, че продукцията на " Барби " е съвпаднала с по-широки проблеми по международната верига за доставки по време на Ковид-19, както и с рисковите метеорологични условия в Тексас при започване на 2021 година, които са засегнали жизненоважни материали, употребявани за основаването на боята.

" Имаше този дефицит и тогава им дадохме всичко, което можехме - не знам дали могат да претендират за заслуги ", сподели тя, само че призна: " Те ни прибраха боята ".

В изявлението Гервиг споделя, че яркият розов колорит е бил значим за " опазване на детската природа " на естетиката на кино лентата и че дизайнът на Барбиленд е бил въодушевен от къщата на Кауфман в Палм Спрингс, картините на Уейн Тибо, " Голямото премеждие на Пий " и " Американец в Париж ".

" Исках розовите цветове да са доста ярки и всичко да е съвсем прекомерно ", споделя Гервиг и прибавя, че не е желала да " не помни какво ме накара да обичам Барби, когато бях дребна ".

Сценографите са обезпечили задоволително багра, с цел да може да продължи продукцията на кино лентата, който е сниман най-вече в студиото на " Уорнър Брадърс " в Лийвсдън във Англия.

Във кино лентата " Барби ", в който вземат участие Марго Роби в титулярната роля и Райън Гослинг като кавалера на куклата Кен, вземат участие още Уил Ферел, Симу Лиу, Дуа Липа, Хелън Мирън, Исса Рей, Америка Ферера, Кейт Маккинън, Майкъл Сера и Нкути Гатва. Филмът излиза на 21 юли в целия свят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР