Дисквалифициран шофьор, участващ в високоскоростно преследване, поведе полицията със скорост

...
Дисквалифициран шофьор, участващ в високоскоростно преследване, поведе полицията със скорост
Коментари Харесай

Дисквалифициран шофьор вдигна 100 мили в час с изпуснати гуми три пъти по време на опасно полицейско преследване

Дисквалифициран водач, участващ в високоскоростно гонене, поведе полицията със скорост от 100 благи в час с изпуснати гуми.

Съдът на Нотингам изслуша неосигурени Ричард Фрост рисково навлизаше и излизаше от трафика, преди да мине през червен светофар. Гумите му са били отчасти изпуснати от полицейско устройство. Високоскоростното гонене спря едвам когато служителите на реда се блъснаха в BMW Серия 7, което 42-годишният караше.

NottinghamLive оповестява, че тежко наказаният обвинен е бил изпратен в пандиза за това, което арбитър дефинира „ много безредно “ парче рисково шофиране. Съдия Стив Купланд го затвори за 10 месеца и сподели: „ Вашите скорости надвишиха 100 благи в час, карахте от неверната страна на пътя и изпреварвахте други транспортни средства, завивайки на всички места. Състоянието на гумите ви беше такова, че в никакъв случай не сте направлявали изцяло транспортно средство и това демонстрира висок риск от причиняване на съществени пострадвания или даже по-лошо за себе си или за други почтени изучавам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР