76-годишната Джина Морган от Южен Уелс (Великобритания) започна да разговаря

...
76-годишната Джина Морган от Южен Уелс (Великобритания) започна да разговаря
Коментари Харесай

Баба си мисли, че си пише с Робърт де Ниро, но горчивата истина излезе наяве

76-годишната Джина Морган от Южен Уелс (Великобритания) стартира да беседва във Фейсбук с мъж, който се представял за звездата от „ Кръстникът “ Робърт де Неро. 

Първоначално пенсионерката не се смутила от подозрителните фотоси, които „ известният артист “ й изпратил. Тя даже не забелязала, че потребителското име е доста необичайно - " Страница на Робърт де Ниро ". Освен това се е опитал да продаде членски карти на жена, което всъщност доста наподобява на интернет машинация. За любопитния случай писа New York Post.

Във видеото, оповестено онлайн, се вижда по какъв начин старата жена разпалено си кореспондира с фалшификатора. В един миг внучката й, 28-годишната Шанън Рич, изкрещява: „ Това не е Робърт де Ниро! “ Объркана, Джина пита в отговор: „ Кой тогава? “

Оказа се, че измамниците се пробват да накарат Морган да заплати 500 $ за „ VIP почитател карта “, която сякаш отваря нови благоприятни условия за връзка: видео чатове, телефонни диалози и даже посещаване на звездата в дома й.

„ Има три типа членски карти... Мога да ви свържа с управител, който да ви посъветва по какъв начин да ги получите “, се споделя в известието.
 Интернет измамници, странности, машинация, парични измами, лъжливи схеми, изнудване, Джина Морган, Робърт де Ниро Оказва се, че измамниците са се опитвали да накарат Морган да заплати $500 за " VIP почитател карта ". Снимка: Фейсбук
Шанън е твърдо уверена, че даже и да не се беше намесила, баба й отново щеше да се опомни в точния момент. В последна сметка самата Морган беше доста скептична към фотосите на Де Ниро в смокинг.

" Хората в интернет се тормозят за баба ми, само че тя е задоволително интелигентна, с цел да не разкрива никаква персонална информация. Въпреки че не можех да спра да се дръзвам, когато тя сподели изявления във Фейсбук от подправения профил на Робърт де Ниро ", спомня си Рич.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР