Община Горна Оряховица участва със свой самостоятелен щанд на 19-то

...
Община Горна Оряховица участва със свой самостоятелен щанд на 19-то
Коментари Харесай

Община Горна Оряховица представя своя суджук в туристическо изложение в Русе

Община Горна Оряховица взе участие със собствен независим щанд на 19-то туристическо ревю „ Уикенд туризъм “, което се организира в Русе. Основен акцент в представянето е идният Празник на горнооряховския суджук , който ще се организира от 31 май до 2 юни .

Посетителите на щанда имаха опцията да опитат фамозния горнооряховски суджук , обезпечен от трите локални производители „ Боби “, „ Родопа “ и „ Стефанов “. Тези компании са и измежду уредниците на самия празник. Освен обичайните рекламни материали, предоставящи информация за събитията и изпълнителите на празника, гостите можеха да се срещнат с историята на горнооряховския суджук посредством архивни фотоси и разкази, показани от представителите на общината.

По време на деловата стратегия, пред гостите на форума беше показана историята на горнооряховския суджук , като представителите на общината насочиха покана към присъстващите на ревюто да посетят идния празник.

Тридневният конгрес в Русе събира над 120 занаятчии и повече от 40 общини, музеи и туристически компании, което го прави значима платформа за промотиране на културното и кулинарното завещание на Горна Оряховица.

Цвета Галунова за корупцията: Отровата на нашето общество – борим се със признаците, а не с казуса

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР