Тейлър Суифт, 34, падна носталгичния маршрут и изпълни песента си

...
Тейлър Суифт, 34, падна носталгичния маршрут и изпълни песента си
Коментари Харесай

Тейлър Суифт пее Crazier от Хана Монтана: Филмът за изненадващ смесен сегмент по време на Eras Tour спиране в Единбург: „Получавате допълнителни точки, ако знаете това!`

Тейлър Суифт, 34, падна носталгичния маршрут и извърши песента си Crazier от кино лентата на Дисни от 2009 година, Хана Монтана: Филмът, по време на нейната спирка в Eras Tour в Единбург в събота; забелязан в петък 

Тейлър е съавтор на кънтри баладата с Робърт Елис Орал и също по този начин взе участие в епизодична роля във кино лентата, до момента в който извършва мелодията; забелязана с Майли Сайръс през 2009 г. 

Втората композиция, която тя изпя, включва The Bolter от последния й албум, The Tortured Poets Department, както и Getaway Car от Reputation (2017). 

За " Хана Монтана: Филмът " - който имаше триумф в боксофиса след стартирането си по кината през 2009 година - Суифт способства за саундтрака с песента Crazier. 

Тейлър е съавтор на кънтри баладата с Робърт Елис Орал и също взе участие в епизодична роля във кино лентата, до момента в който извършва мелодията. 

Crazier се озова н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР