Високопоставен шеф на нюйоркската полиция изтръгна лишава парите на полицията

...
Високопоставен шеф на нюйоркската полиция изтръгна лишава парите на полицията
Коментари Харесай

Шефът на нюйоркската полиция смъмри „лишава парите на полицията“ Пол за „мраза“ на Ню Йорк, след като тя критикува полицията, която разчиства Колумбия

Високопоставен началник на нюйоркската полиция изтръгна " лишава парите на полицията " коренен Ню Йорк законодателка, която той упрекна, че ненавижда града и че е „ грамаден срам “, откакто тя подлага на критика силата за разтрошаване на анти-израелските митинги в Колумбийския университет във вторник.

Началникът на патрула на полицията в Ню Йорк Джон Чел отговори в сряда на обява на социалистическата градска съветничка Тифани Кабан, която осъди полицията за ареста на студенти, които нелегално са окупирали академична зала в университета. Полицията взе участие в интервенция за задържане на тези, които са се самобарикадирали вътре във вторник късно вечерта.

Кабан, който назова пропагандаторите като „ реформаторски водачи и сериозни мислители “, раздра управлението на университета и града, тъй като отприщи полицията протестиращите.

Полицаи от нюйоркската полиция в екипировка за битка с безредиците влизат в Хамилтън Хол през прозорец във вторник вечерта в К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР