Tesco прави огромна промяна в коридора си за зеленчуци, като

...
Tesco прави огромна промяна в коридора си за зеленчуци, като
Коментари Харесай

Tesco потвърждава огромна промяна в коридора на супермаркета - и притежателите на Clubcard получават отстъпка

Tesco прави голяма смяна в коридора си за зеленчуци, като вкарва ново поделение „ Salad Creations “ във всичките си по-големи супермаркети.

Новите станции, които се вкарват в магазините тази седмица, ще бъдат разграничени на три секции, с цел да оказват помощ на купувачите да основат съвършената си салата. Първо, клиентите ще могат да изберат основа, последвана от строител и най-после топер. Някои от съставките, които ще можете да закупите за основата на вашата салата, включват лятна салата от маруля и грах, до момента в който за застройката вариантите включват пушено настъргано цвекло и извънредно огромно авокадо.

След това за горната част, някои от дресингите, които Tesco ще складира, включват мед Sriracha и кокосово чили и лайм. Ще намерите и тези артикули за салата: Сладка маруля, настърган морков, свеж лук, пикантна царевична салса, нарязан кленов портокал и дресинг от пълнозърнеста горчица, дресинг Цезар, дресинг от червен пипер, дресинг от нарязано авокадо и краставица, крутони с ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР