Офанзивата в Североизточна Украйна е в отговор на украинските удари

...
Офанзивата в Североизточна Украйна е в отговор на украинските удари
Коментари Харесай

Путин: Москва няма намерение да превзема Харков

Офанзивата в Североизточна Украйна е в отговор на украинските удари в Русия, съобщи съветският президент Владимир Путин по време на визитата си в Китай, предадоха международните организации. 

Той увери, че към този момент Москва няма желание да завладява огромния украински град Харков.

" Заявих обществено, че в случай че това продължава, ние ще бъдем принудени да създадем буферни зони за сигурност, една санитарна зона. И това вършим ", сподели съветският президент по време на конференция от Харбин в Китай.

 Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

Той също по този начин прикани за подсилване на формиращия се многополюсен свят.

" Важно е тези, които се пробват да запазят монопола си върху вземането на решения в света по всички въпроси, осъзнавайки това, да създадат всичко, което зависи от тях в този случай, по този начин процесът да бъде натурален, дублирам още един път - кротичък, безконфликтен ", разяснява Путин. 

Снимка: Ройтерс

Руският водач също по този начин назова въведените от Съединени американски щати мита върху китайските електрически автомобили доста нечестна конкуренция, показва Ройтерс. Той добави, че това е било направено, тъй като китайските електрически автомобили са по-добри.

Посещението му е на фона на вилнеещата съветска атака в северната част на района

Вашингтон тази седмица усили митата на китайски артикули на стойност 18 милиарда $, включително електрически автомобили, акумулатори, полупроводници, стомана, алуминии, сериозни материали, слънчеви кафези, медицински артикули, електрокари и други  Същевременно бяха непокътнати и митата за над 300 милиарда $, въведени още по времето на Тръмп.

Снимка: Ройтерс

Най-малко 20 души са ранени

Путин описа също по този начин, че съветските и китайските сателитни системи се допълват една друга и могат да обменят информация, което оказва помощ при превоза, понижава цената на услугите и пести сила.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР