Изминаха 24 години, откакто Дона Мартин се омъжи за Дейвид

...
Изминаха 24 години, откакто Дона Мартин се омъжи за Дейвид
Коментари Харесай

Тези тайни на Бевърли Хилс, 90210 са по-сладки от целуването на бившия ви на сватбата на най-добрия ви приятел

Изминаха 24 години, откогато Дона Мартин се омъжи за Дейвид Силвър. И какъв брой години мислите, че са минали от техния бракоразвод?

Да не кажа, че не подкрепяхме щастливото вечно, което героите на Тори Спелинг и Браян Остин Грийн получиха на 17 май 2000 година, край на сериала на Бевърли Хилс, 90210. Но, хей, към този момент всички сме пораснали и техният периодически разказ, който стартира в гимназията и мина през звънене в колежа, преди да разпалят още веднъж пламъка в абитуриентската вечер, беше не създаването на постоянна дълготрайна обич.

Нашата мъдрост на вековете също не може да не отрази възраждането на звездите на Кели и Дилън до края на сериала, Люк Пери се завърна по средата на сезона девет през 1998 година, откакто в началото напусна шоуто по унищожителен начин през 1995 година Опустошително за Дилън, т.е. откакто се ожени за дъщерята на мъжа, който в началото възнамеряваше да убие, с цел да отмъсти за гибелта на личния си татко, а по-късно булката му приключи мъртва, когато тя п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР