Във филма Quiz Show за манипулирането на телевизионно шоу от

...
Във филма Quiz Show за манипулирането на телевизионно шоу от
Коментари Харесай

Истините на процеса срещу Тръмп: 3 причини, поради които журито може да оправдае президента. Те се играят като глупаци

Във кино лентата " Quiz Show " за манипулирането на телевизионно шоу от 50-те години на предишния век, героят Марк Ван Дорен предизвестява покварения си наследник, че " в случай че се огледаш масата и не можете да разберете кой е издевателът, това сте вие. "

Докато процесът против някогашния президент Доналд Тръмп върви към края си, човек би трябвало да се чуди дали правосъдните заседатели са задавайки се на същия въпрос.

За всеки остроумен правосъден заседател в процеса явно липсваше ясно изказване от страна на прокурорите какво закононарушение се опитваше да извърши Тръмп, като твърди, че неправилно характеризира плащанията като „ правни разходи “. Дори демократични правни специалисти не престават да показват подозрения по отношение на това какво закононарушение се твърди, до момента в който държавното управление завършва своя случай.

Съществува и неуспех на прокурорите да открият, че Тръмп даже е знаел по какъв начин са маркирани заплащанията или че тези обозначения в действителност са били лъжливи при обозначаването на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР