Очакваният с голям интерес мач между Цветана Пиронкова и Серина

...
Очакваният с голям интерес мач между Цветана Пиронкова и Серина
Коментари Харесай

Изненада! Серина Уилямс се отказа и няма да излезе срещу Цветана Пиронкова

Очакваният с огромен интерес мач сред Цветана Пиронкова и Серина Уилямс няма да се състои. Американката се отхвърли от присъединяване в " Ролан Гарос ". Сензационната вест уредниците на шампионата от Големия шлем оповестиха в минутите, когато чакахме срещата да стартира на Централния корт " Филип Шатрие ".

При това състояние Пиронкова се класира в третия кръг без игра. Следващата съперничка на Цвети ще е чехкиня - Барбора Стрицова или Барбора Крейчикова, които играят между тях през днешния ден на корт номер 12. Припомняме, че на старта Пиронкова отстрани Андреа Петкович с 6:3, 6:3.

Трикратната шампионка на " Ролан Гарос " изясни, че травмата ѝ изисква две седмици цялостна отмора, последвана от четири до шест седмици рехабилитация.

" Обичам да играя в Париж, знаете, че боготворя клея. Да бъда още веднъж тук ми достави огромна наслада и по тази причина в действителност поставих старания и направих всичко допустимо, с цел да се възстановя. Започнах да усещам болки в ахилесовото сухожилие след първия кръг и към този момент има известно усъвършенстване, само че не съм изцяло възобновена ", сподели Уилямс.

" Трябваше да преценява дали ще съумея да изиграя още няколко мача в това положение и стигнах до извода, че това не е допустимо. В момента изпитвам компликации при вървене и това е явен знак, че би трябвало да се посветя на възобновяване си ", сподели още 39-годишната американка.

" I really wanted to give an effort here. (I'm) struggling to walk so that's a tell-tale sign that I should try to recover "

Get well soon, Serena!
— Roland-Garros (@rolandgarros)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР