Обвиненият в поръчителството на палежи и на опит за убийство

...
Обвиненият в поръчителството на палежи и на опит за убийство
Коментари Харесай

Преместиха Райфъла в Софийския затвор

Обвиненият в поръчителството на палежи и на опит за ликвидиране предприемач Атанас Червенков-Райфъла беше изместен от Пловдивския в Софийския затвор. Това е станало със заповед на Главна дирекция „ Изпълнение на наказанията” към правосъдното министерство. Райфъла е бил превозен в столицата ден откакто пламна джипът на шефа на пандиза в Пловдив Божил Иванов.

Официална информация за палежа на колата от прокуратурата няма, само че една от версиите, по които се работи, е, че поръчката е пристигнала точно от Райфъла. Преди два месеца прокуратурата му повдигна обвиняване за различен поръчан от пандиза палеж – на колата на досегашния му чиновник, а в този момент към този момент съперник в бизнеса с превозване на незабавно заболели Иван Станчев.

Междувременно Апелативният съд върна за ново разглеждане на Окръжния делото против Райфъла и още петима души за запалването на колите на някогашния народен представител от ГЕРБ Антоний Йорданов и за опита да бъде погубен различен съперник на Червенков – Аргир Гяуров. При първото изговаряне по проблема на Окръжния съд Райфъла получи 13 години затвор. /Марица.бг
тагове Райфъла
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР