Общуването улеснява съвместния живот. Повечето хора комуникират лесно и с

...
Общуването улеснява съвместния живот. Повечето хора комуникират лесно и с
Коментари Харесай

Тези 3 зодии не умеят да водят сериозен разговор

Общуването улеснява взаимния живот. Повечето хора споделят елементарно и на драго сърце, изслушват се и обменят мисли. Но има и такива, на които им е мъчно да се показват вербално и посредством недомислени мнения по-скоро основават, в сравнение с вземат решение проблеми. Най-вече следните 3 зодии блестят с неумението си да водят рационален диалог:

Рибите в никакъв случай не са в час

Истинско предизвикателство е да водиш сериозен диалог с отнесените Риби. Техните мисли непрекъснато витаят другаде – чудят се да вземем за пример какво ще стане в идната глава на кримката, която четат сега. Така Рибите постоянно изпадат в неловки обстановки, изключително свързани с работата. Случва се да вземем за пример да ги въвлекат в диалог, в който би трябвало да дадат рационално предложение за решаването на някой длъжностен проблем. Тъй като Рибите слушат с половин ухо и в действителност мозъкът им е ангажиран със напълно други неща, нормално изтърсват нещо несвоевременно. Нищо чудно, че другите участници в митинга реагират първо учудено, а след това ядосано!

Близнаците постоянно държат да са прави

Близнаците обичат диалозите, само че единствено когато протичат по техните правила. Този нравствен знак непрекъснато се пробва да изтъкне интелектуално си предимство и откровено се забавлява, когато събеседникът му изпадне в неловко състояние. Не го прави с неприятни планове - просто за него диалогът е игра, в която спечелилият може да е единствено един. Близнаците не схващат, че положителната връзка е развой на предоставяне и приемане и че не е нужно безусловно те да са вършиме. Трябва да научат, че от време на време и рационалните взаимни отстъпки водят до задачата.

Стрелецът се избавя с плоски смешки

Жизнерадостният Стрелец не разрешава на грижите и паниките да помрачават живота му.  Той е мечтан посетител на всички празненства и бързо завързва другарства с помощта на позитивното си държание. Проблематично става тогава, когато някой от многочислените му другари е изпаднал в усложнение и изиска да си излее душата пред него. Представителите на тази зодия отхвърлят да се ангажират с такива съществени неща и се пробват да замажат проблемите на приятеля си с безпомощни смешки. Не ги интересува, че по този метод може да го обидят и наранят –спокойствието им е по-важно.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР