Овен: интелектуалец Жените от тази зодия са напълно независими и рационални

...
Овен: интелектуалец
Жените от тази зодия са напълно независими и рационални
Коментари Харесай

Мъжът, когото заслужавате

Овен: интелектуалец

Жените от тази зодия са изцяло самостоятелни и рационални същества. Обичат да бъдат независими и понякога се впускат в дълбоки размишления.

Те търсят мъж, който да ги развлича с постоянни интелигентни диалози. Във взаимоотношенията си са почтени и доста уверени. Овните в никакъв случай не губят времето си за дреболии.

Телец: мъж със мощна воля

Телецът обича своите дребни недостатъци. Хората от тази зодия са извънредно лоялни към своя сътрудник.

Жената Телец се нуждае от буен сантиментален мъж. Тя също по този начин желае да бъде покрай човек, който може да упорства на своето. За нея няма нищо по-секси от мъж с огромна мощ на волята.

Близнаци: почтен

Близнаците обичат да пробват нови неща. Те са рисковани и обществени персони, които чакат от вас да поддържате тяхното движение.

Жените, родени под този знак, търсят мъж, който няма да приказва със заобикалки и ще споделя единствено това, което му е на мозъка. Той също по този начин би трябвало да бъде занимателен и радостен.

Рак: човек с положително сърце

Трудно е да се откри по-чувствителен и по-мил зодиакален знак от Рака (Рибите не се броят). Жените Раци постоянно желаят единствено най-хубавото за колегата си в една връзка, само че това не значи, че могат да бъдат употребявани.

Представителките на това съзвездие търсят мъж, който ще бъде тъкмо като тях, а точно - почтен, откровен, кадърен да се грижи за себе си и да построи здрава връзка.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР