Община Шумен получи почетен приз – кристален плакет за най-много

...
Община Шумен получи почетен приз – кристален плакет за най-много
Коментари Харесай

Община Шумен с приз за най-много инвестиции през 2017 г.

Община Шумен получи почетен приз – бистър плакет за най-вече вложения през 2017-та година на гала, проведена от Българската организация за вложения. Отличието бе връчено на кмета Любомир Христов във Военния клуб в столицата във вторник вечерта.
 nav_0989  nav_1003  nav_1134
Наградата е в резултатите от извършения за 12-та поредна година конкурс, който отличава най-значимите капиталови планове, осъществени у нас. Водещи критерии при установяване на спечелилите са размерът на вложенията и броят на разкритите работни места.

Градоначалникът Христов благодари, че направеното от локалната власт е видяно. Дъждовни води резултат на общите старания на локалната и държавната власт, и на дейната взаимна работа с управлението на Индустриалния парк в Шумен към този момент са вложени над 80 млн. лева Двама от вложителите получиха от Министерството на стопанската система удостоверения за вложител клас А. Общо 13 терена са предоставени за създаване на нови индустриални мощности. Очакванията ни са да бъдат разкрити над 1200 работни места, сподели Христов.

Кметът добави още, че икономическото възобновление и индустриалното развиване на града прави Шумен един от най-хубавите образци в страната за ползотворния разговор и съдействие сред централната, локалната власт и бизнеса.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР