Искам да създам европейска програма, която да осигури лагери за

...
Искам да създам европейска програма, която да осигури лагери за
Коментари Харесай

Христо Петров за изтеклите записи: Преди изборите очаквам да се появи нещо изцяло фалшиво

" Искам да основа европейска стратегия, която да обезпечи лагери за всички деца по линия на спорта, на езиковото образование и на изкуствата. Дори да съумея да осъществявам единствено тази идея, бих бил задоволен, знаейки темповете, с които се работи в тези институции. Бих споделил, че тази идея е най-големият, само че не и единствен мой приоритет. Това съобщи претендентът за народен представител от „ – Демократична България ” Христо Петров (Ицо Хазарта) в предаването на Фокус по Нова ТВ.  

На въпрос за какво е претендент от две листи, отговори: „ Възможността да бъдеш претендент както за Европейския парламент, по този начин и за българския, считам че е добра от позиция на другите неща, които може да свършиш на тези две места. В българския парламент, въпреки да бях определен некомпетентен, аз съумях да осъществявам най-важното, което желаех – да отстрани една неправда към осиновените и да се погрижа да бъдат увеличени джобните пари на децата в тези домове. Останаха и незавършени неща, тъй като парламентите през последните години са доста къси и все няма време ”, добави той.


Дали ще отиде в Брюксел, или ще реши да остане в българския парламент, Петров посочи, решението зависи от крайния резултат на изборите. „ Едно от нещата, поради които съм в „ Продължаваме Промяната ”, е че решенията ги взимам аз. Моето желание е за Европейския парламент, тъй като считам, че идеята ми е значима и изпълнима. Съюзници по тематиките за децата се намират по-лесно. Може да звучи като комфортен метод, само че това е истината ”, уточни претендентът за народен представител в Екологичен потенциал и Народно събрание.

Във връзка с диалозите, за които се твърди, че са от заседание на „ Продължаваме Промяната ”, имал съмнение кой стои зад записите. „ Много е забавно, че хората не обръщат доста внимание на тяхното наличие. Чува се, че са преднамерено с влошено качество, рязано, лепено, с цел да може малко преди изборите да се появи нещо, което да е напълно подправено – дийпфейк. Очаквам това да е тактиката, съвсем съм сигурен, че сюжетът е това ”, добави той.


„ Какво съставлява този диалог – ние сме били в ръководството, излезли сме от него и нямаме пари за предизборна акция. Ако това не го чуват хората, не знам какво би трябвало да чуват. Хората, които вършат тези записи, си служат с една доста добре изпитана скица. Тя работи от доста от дълго време, само че третира хората не като хора, а като рибки, на които им пускат нещо в аквариума. Хубавото е, че хората от дълго време не са това, част от тях в никакъв случай не са били това ”, добави Петров.

„ В ХХI век да смяташ, че хората ще не помнят всичко, което си ти, и ще завреш в очите им някакви огледални измислени кавги, с цел да прикриеш личните си бели, нямам доверие да проработи. Фактите са, че в България са направени някои доста неправилни неща през последните 15 години. Те не се нуждаят от записи, с цел да бъдат потвърдени ”, разяснява претендентът за народен представител.

„ Ние в никакъв случай не сме имали подозрение какво са и. Това беше пъкълът пред нас – да изберем дали ние би трябвало да оцелеем, или би трябвало да се опитаме най-малко с дребното, което имаме опция нещо да създадем. Ако задачата ни беше да оцелеем, изборът е явен, в никакъв случай не бихме създали такава колаборация, тъй като виждате до какво докара ”, акцентира Петров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР