Образувано ново дело за тероризъм срещу руския опозиционен лидер Алексей

...
Образувано ново дело за тероризъм срещу руския опозиционен лидер Алексей
Коментари Харесай

Образувано е ново дело за тероризъм срещу Алексей Навални

Образувано ново дело за тероризъм против съветския опозиционен водач Алексей Навални. Ако бъде приет за отговорен, ще получи още 30 години затвор. Това заяви самият Навални, който се яви през днешния ден пред съд в Москва.

46-годишният Навални участва на съвещанието посредством видеовръзка, облечен в черно затворническо яке и изглеждаше отпаднал. Московският съд през днешния ден преглежда молба на следователите за ограничение на периода, в който Навални може да се запознае с материалите по делото за екстремизъм. Той към този момент излежава присъда в наказателна колония със непоколебим режим по обвинявания в машинация при набиране на средства за предизборна акция и за засегнатост на арбитър.

Днес Навални беше забелязан за първи път, откогато по-рано този месец негови последователи оповестиха, че страда от стомашни болки и може това да е симптом за постепенно и последователно отравяне. Навални се усмихваше в съда и се майтапеше с кореспонденти, преди да бъде изключен звукът от видеовръзката.

" Искам единствено да кажа, че малко съм уединен в изолатора. И е поразително да видя толкоз доста хора. Единствените хора, с които съм в контакт са тези, които ми носят храна и, несъмнено, мой любим е надзирателят, който стои до мен в този момент и ме снима ", съобщи Алексей Навални.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР