Обръщам се към вас - най-скъпо мое семейство на Светлината,

...
Обръщам се към вас - най-скъпо мое семейство на Светлината,
Коментари Харесай

2021 Lions Gate: Осъзнатите Човеци влизат в Новата Земя


Обръщам се към вас - най-скъпо мое семейство на Светлината, вие наближавате Планетарната Нова година и Портала на Лъвските врати. Това е времето в Свещената година, когато за вас стартира нов цикъл на Времето и Творението.
По това време Сириус се издига в утринното небе дружно с вашето Слънце и за този креативен миг вашата планета ще има две слънца, бяло/златно слънце и синьо слънце (Сириус). В тази магическа сила планетата се подравнява с Лъвските врати в Съзвездието на Лъв (8 август) и Кралската звездна регула, известна още като „ Сърцето на лъва “, която вкарва нов цикъл и времева линия за Земята.Тази година сте били под огромен напън, който ви накара да повишите персоналната си периодичност и да ускорите еволюцията си, с цел да можете да започнете новия си цикъл с допустимо най-високата периодичност за Новата Земя. Това ви разрешава да влезете в нейната действителност и да активирате изцяло вашия новоземен човешки и благ темплейт в своята ДНК. Това ще ви разреши да се откъснете от по-ниските равнища на безпорядък на долната времева линия и да живеете в Реалността на мирна и любяща общественост като Човек от Новата Земя.


Човекът на Новата Земя

През последните години вие сте издигнали съзнанието си от 3-то измерение до 5-то измерение на Светлината, освободили сте пластове на насъбрана негативна сила и сте реактивирали истинския си човекоангелски темплейт с огромен триумф.Третоизмерният човек е Същество със 7 дейни чакри, които се нуждаят от медитация, с цел да получат достъп до Душата и Висшия Аз, които са „ над “ човешкото тяло. Петизмерният човек на Новата Земя е Същество с 13 дейни чакри, което реализира директна връзка с Душата/Висшия Аз и слънчевите, галактическите и галактическите аспекти на Аза.
Основният знак за вашето нанагорнище до това положение ще е вашето осъзнаване на слънчевите придвижвания и сили. Вие ще „ усетите “ в светлинното си тяло и във физическото си тяло потоците от плазмени и слънчеви светлинни кодове, до момента в който те проникват в земната атмосфера в настоящия разговор на Слънцето със Земята. Ще получите кодовете на диамантената светлина и ще ги интегрирате по умишлен и щастлив метод.
Ще осъзнаете своето галактическо завещание и вашата персонална връзка със звездите. В този пренос към Лъвските врати ще осъзнаете изцяло всичко за звездните и галактическите Господари на Светлината (напр. Кралските лъвове) и за Ангелските същества (напр. Елохим), които работят с вас, с цел да осъществят Раждането на Новата Земя.

Новата земя: Сърцецентрирано създание на любовта

Човешкият ангел на Новата Земя е създание, центрирано в сърцето. За разлика от „ по -старата версия “ на човечеството, която беше съсредоточена в ума/слънчевия сплит, хората на Новата Земя работят от, посредством и съгласно повелята на сърцето. Това значи, че Сърцето е центърът на Баланса и свързващата точка на Душата с Висшия Аз.Всички решения и избори в Новата Земя се вършат от Сърцето. Вие вършиме тези избори посредством възприятие, вътрешен глас и надълбоко присъща мъдрост, а не посредством насоките на рационалния разум. Умът може да дава информация, само че задачата му не е да прави избори и решения. Те са направени на по-дълбоко равнище от Сърцето и Душата.
Основата на всички избори и решения на Новата Земя е Любовта.
На Новата Земя няма да има боязън и надзор, а просто Потокът на любовта и творението ще блика отвред, до момента в който вие се развивате и израствате посредством непрекъснатите си творения.

Хората от Новата Земя и връзката им с природата

Човекът от Третото измерение на Старата Земя имаше конфликтни и нападателни взаимоотношения с природата. Той я виждаше като запас, който да бъде употребен и ограбен когато и да е и по всяко скимване.
Човекът от Новата Земя вижда Природата като Свещена и зачита първичното предопределение на Земята като Свещена Планета и градина за Радостта на Галактиката и всички нейни Същества.
Човешките ангели на Новата Земя са пазители на Свещената планетарна градина и също по този начин са космически шамани. Те работят с Елементалите и Природните Духове, с цел да основат Райски Дом за всички живи същества, изпратени тук от Първосъздателя и Ангелите.
Галактическият шаман почита природата и работи с Природата, като знае и усеща по едно и също време своите слънчеви и космически връзки и отговорности.

2021 Lions Gate: Укрепване и придобиване на мощност

Минавайки през Лъвските врати през август 2021 година, Възлюбено семейство, доста от вас, които преди този момент са се чувствали „ заседнали “, " в задънена улица ", „ несигурни “ или „ нестимулирани “, ще пристъпят към новите си отговорности на планетата.Ще станете Човешки ангели и Галактически шамани, ще напътствате хората и ще правите церемонии в чест на зараждащата Нова Земя. Ще станете водачи, които деликатно ще управляват и поддържат вашите общности през измененията и преходите на Земята към Съзнанието на Новата Земя.Lions Gate ще обезпечи цунами с високочестотна сила, което ще задейства тези трансформации и ще ви издигне в по-високата времева линия на Новата Земя.
Бъдете готови, възлюбени, това, което иде, ще бъде много разтърсващо прекарване!
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР