Салвадор Ракели, познат в България с името Сал Ракели –

...
Салвадор Ракели, познат в България с името Сал Ракели –
Коментари Харесай

Сал Ракели: Прогнози и послания за България и българския народ

Салвадор Ракели, прочут в България с името Сал Ракели – е учител-мистик, публицист, врач, музикант, физик и математик. Автор е на книги, които оказват помощ на хората да навлязат надълбоко във вътрешния си свят, да потърсят смисъла на съществуването си и да живеят осъзнато.

На 8 юни духовният преподавател и мистик ще организира за България семинар – „ Прогнози и послания за България “.
А на 9 юни, неговият представител за България – Георги Дойчев, ще организира уводен семинар на тематика „ Изцеление на времевата линия “ – техника дадена от Сал Ракели.

Информация и билети:ПРОГНОЗИ И ПОСЛАНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ – със Сал Ракели
Програма
 – Какво чака България в близкото бъдеще и какво можем да създадем за добруването на българския народ.
– Прогнози, предсказания и рекомендации от Сал Ракели.
– Медитация „ Красивото бъдеще на България ”
– Представяне на курсовете в идното визитата на Сал в България 2024
Кога: 08.06.2024 година От 19:00 до 22:00 ч.
Лектор: Сал Ракели
Превод: Георги Дойчев
Такса: 40 лева Платете тук
ИЗЦЕЛЕНИЕ НА ВРЕМЕВАТА ЛИНИЯ (въвеждащ семинар) – с Георги Дойчев
Изцеление на времевата линия (ИВЛ) е всеобхватна методика, основана на квантова физика и медитация. Използва се за лекуване, самопознание, психотерапия, създание и развиване на човешките благоприятни условия във всяко едно измерение.
Кога: 09.06.2024 година От 18:00 до 20:00 ч.
Лектор: Георги Дойчев.
Георги Дойчев е съосновател и ръководител на асоциация международната асоциация за техниката излекуване на времевата линия. Също по този начин е почитател, учител и терапевт по метода „ Изцеление на времевата линия “.
Такса: 20 лева Платете тукЗа повече информация
ИЗЦЕЛЕНИЕ НА ВРЕМЕВАТА ЛИНИЯ



- Сал, казвате, че скоро на Земята ще настъпи „ златна ера “ – ера на мир и еволюция на човешката душа. Но това, което се случва през последните години, е по-скоро обезпокоително, в сравнение с обнадеждаващо. Защо е по този начин?
- Така наподобява, тъй като е най-тъмно тъкмо преди зазоряване. В момента Земята минава през ускорено филтриране, което е належащо поради дългото време на негативна настройка. След това пречистване ще настъпи по този начин наречената златна епоха на мир на Земята. Човечеството обаче би трябвало да премине през апокалипсиса, разказан във всички религии. Той никога не е опустошение, а е превъзмогване на всички негативни модели и прикачености, които имат душите на планетата, всевъзможни енергийни намеси в етерното ни поле. Това, което се случва, е, че ставаме доста по-осъзнати за ниските енергийни проявления, в които се намираме, и за негативните, тъмни убеждения и модели, които сме натрупали години наред. Когато за първи път се срещнах с дихателната техника „ рeбърдинг “ (от англ. ез. – rebirthing – прераждане), която оказва помощ на съзнанието ни да навлезе неподвижен и да почисти всички шумове от нашата 3-измерна материална реалност, се почувствах извънредно зле. Всички негативни неща, трупани с годините, започнаха да излизат. Човек претърпява болежка и стеснение, когато стартира да се чисти. Но колкото по-дълбоко е прочистването, толкоз повече се покачват трептенията и осъзнатостта.

- Това са провокациите на хората, които вървят по духовния път, само че има хора, които са напълно в материалния свят...
- Така е. Днес равнищата на корупция са големи, потресаващи и мъчителни. Така наречените водачи в този свят са ориентирани към това да упражняват въображаемата си власт и да поддържат визията, че я имат, вместо да служат на хората. Това е видно за мнозина от нас, само че за огромен брой хора е нещо напълно ново. Те значително имат вяра сляпо в нещата, които им показват масмедиите. В това е същинската неволя.



- Ние можем ли да променим хода на историята и по какъв начин?- Да, ние имаме силата да повлияем. Има доста неща, които можем да създадем. Едно от първите е да осъзнаем, че сме мощно креативно, духовно създание. Творци на личната си реалност. Ние имаме върховен аз, който е всезнаещ, премъдър. Този върховен аз схваща хората, които са в заблудата на управлението...

- Какво e илюзия на управлението?
- Това е заблудата, че силата идва извън, а в действителност същинската мощ идва от вътрешната страна. Ако аз знам, че съм мощно създание, че божественото е вътре в мен, за какво би ми било нужно да манипулирам другите хора? Но заблудата се поражда от едно надълбоко разбиране у хората – вярването за недостиг. Милиардерът има доста пари, само че желае още и още, и още… Защото вътре в него има такова усещане и той желае да запълни вътрешната празнина. Затова най-важното е да разпознаем същинската мощ вътре в нас. Има доста хора, които са служили навръх това дело – Ганди, Айнщайн, Майка Тереза. Ние имаме същите качества като техните.

Това, което можем да създадем, е да се събираме на групи, тогава силата ни неведнъж се усилва, както и въздействието є. Днес има интернет, обществени мрежи – един безконечен метод за свързване. Преди години в Русия ме поканиха на изявление и то имаше хиляди гледания, всички тези хора споделят концепциите и вижданията, които са научили от това видео. Много съидейници могат да бъдат повлияни по този метод.
Ако желаете да измененията бъдещето, можете да разпространявате тези познания, това е доста вдъхновяващо...
Понякога и несъдействието е отговор. Много хора просто споделят: „ Не, това няма да стане! “... Всичко, което се случва през днешния ден, е, с цел да се предотврати заблудата за надзор, създавана години наред. Да бъде отхвърлена.



- Според учени честотата на вибриране на Земята, известна като периодичност на Шуман, доста се форсира през последните години. До какво ще докара това?
- Така е, Земята покачва своята периодичност. Тези, които съумеят да се приспособят, ще имат изгоди в живота си. Но за хората, които отхвърлят да трансформират старите си привички, ще е доста мъчно и мъчително. Преди 15 години моите водачи ми споделиха, че човечеството ще има усложнения с имунната система. Предвидиха, че ще се появят болести, които ще обиден огромна част от популацията, както биологично основани сътрудници, вируси, по този начин и естествени, основани в естествената си среда. Много хора не го осъзнават, само че не вирусът разболява, а сривът на имунната система. Всеки от нас има хиляди вируси в тялото си, само че не е непрекъснато болен. Въпросът е по какъв начин да реализираме високо равнище на имунитет. И това е една от главните тематики в книгата „ Тайната на безкрайната сила “. Как да увеличим чистата сила, която ни възвръща, и да понижим тази, която разрушава, да я изведем от тялото...

Важно е да знаем, че нашето схващане е това, което дефинира по какъв начин да претърпяваме нашата реалност. Много хора считат, че не основават своята действителност, само че в действителност ние я сътворяваме посредством вярванията си и равнището си на схващане.
Твоите мисли взаимодействат с всеобщото схващане. Твоите персонални убеждения въздействат на цялото и могат да трансформират материалната реалност. Начинът, по който виждаш живота, зависи от това по какъв начин ти самият го преживяваш. И в случай че се върнем към началото на въпроса – за какво нещата, наподобява, че стават по-зле, би трябвало да уточня, че това е въпрос на пояснение. Ако се съсредоточим върху нискотрептящите измерения, тогава да, нещата, наподобява, че се утежняват, само че в случай че насочим вниманието си към висшите измерения, откриваме, че в действителност стават по-добре.
- Но общата ни карма не е ли по-силна от персоналната?
- Това е много сложен въпрос, защото има намесена доста математика. Но това може да се пресметна. В моите писания са разказани 12 пласта, 12 измерения и по какъв начин човек въздейства на всяко едно от тях. Пример – персона със схващане от трета компактност има единица схващане, то се равнява на единица. Личност с душа от четвърта компактност би имала 10 пъти повече сила. При пета компактност – 100 пъти повече, при шеста – 1000 пъти. На всяко последващо измерение умножаваме по 10.

- Хората се опасяват от нуклеарна злополука поради войната в Украйна. Има ли такава заплаха?
- Според това, което имам като сведения от моите водачи, както и от военни, доста пъти до момента се е случвало да има възпрепятстване на такива действия.



- От кого? От извънземни ли?
- Да, те са предотвратявали нуклеарни конфликти. И има съгласие с извънземни сили ние да не се унищожим с нуклеарни набези. Причината е, че сме достигнали сериозната маса от души, които желаят да живеят в мир на Земята. Темата за нарушение на свободната воля е извънредно комплицирана и е мъчно да се създадат предвиждания. Моето виждане е, че ще има война, доста страни ще бъдат въвлечени и сигурно има такива, които ще желаят Трета международна война. Причината за това са всички производители на оръжия и политиците, които желаят да запазят властта си. Но ние сме мощ, която може да се оправи с тях!

- Говори се, че през 2029 година човечеството ще стигне точката на сингулярност – поради експоненциалното развиване на изкуствения разсъдък, и няма да знаем какво ще се случи...
- Изкуственият разсъдък в никакъв случай няма да стане по-велик от човешкия. Може да е по-бърз или безапелационен от някоя позиция, само че човешкият дух е доста по-широк от който и да е различен логаритъм. Вярно е, че има хора, които желаят да трансфорат жителите на планетата в машини. Вероятно тъй като по този начин популацията може по-лесно да бъде програмирано и ръководено. Но не е нужно да се стига до такава прекаленост, защото огромна част от хората към този момент са следени...

Има три доминантни времеви линии, които са вероятни, свързани с нашия диалог. Първата – 65% от популацията на планетата са хора, които остават в трета компактност – това е честотата, която назовавам самоизбран затвор. Тези хора нямат свободна воля, те безусловно са плебеи на своята построена система от вярвания. Те следват всичко, което чуват от медиите или от престижи. Тяхната периодичност провокира свади, беднотия, замърсяване.

25% от хората са от четвърта компактност – действителността на свободната воля, в която душите осъзнават свободната си воля и правото си на избор.
Останалите са души в пета компактност. Това е действителността на Божията воля.


- И по какъв начин ще живеят дружно тези хора, които са толкоз разнообразни?
- Ще има разнообразни способи на живот, макар че всички ще сме на Земята. Душите от 4-та компактност ще се съберат и ще изградят дребни общества, в които ще живеят. От 5-а компактност са тези, които ще са минали оттатък рестриктивните мерки на 3-та и 4-та компактност. Те няма повече да бъдат наранени от това, което се случва с душите от 3-та и 4-та компактност. Книгата „ Селестинското знамение “ е страхливо написана, само че концепцията є е такава. Има и филм по тази концепция, в който хората от 5-а компактност стават невидими за тези, които са с по-ниска компактност. Ще има хора, на които няма да им е нужна храна и даже вода. Някои ще могат да минават през огън или да вървят по вода. Като Христос.

- Вярно ли е, че в този момент изискванията са по-добри да се реализира прояснение?
- Напълно!

- Кои са най-важните неща, с цел да откриеш кой си?
- В книгата „ Интеграция на душата “ съм дал цялостен лист с насоки. Номер едно е да прекарваш повече време с хора с по-висока периодичност. Това не е елементарно да се реализира онлайн, само че пък доста учители са онлайн налични. Можеш да откриеш онлайн учители, които водят медитации, освен това много от тях го
вършат гратис. Потопете се надълбоко в обучение от висша периодичност, четете книги от такива създатели.
Второто най-важно нещо е медитацията. Медитацията е оттегляне от това, което се случва в всекидневието, и наблюдение от неутрално място, съзерцание с вътрешното око потока на мислите и всичко, което се случва.
Трето – дихателни извършения. С тях можеш доста бързо да повишиш трептенията си. Правилната диета е на четвърто място.

Призовавай висшите сили, водачите, с цел да те съпровождат. Прекарвай повече време измежду природата, прави разходки на чист въздух. Слушай високовибрационна музика. Упражнявай тай чи, цигун, други форми на йога... Има доста препоръки – над 40, описал съм ги.


- Високата периодичност ли е ключът?
- Ние сме същества, които обитават по едно и също време в тези 12 измерения, само че сме задействали единствено първите 4 равнища. Задействане значи да сме отделили време и да сме се съсредочим върху нещо. Само по този начин можем да задействаме равнище 5, което аз назовавам създаване на кристално тяло.

- Една от книгите ви е за изцеляване на времевата линия. Какво значи това?
- Това е метод да реализираме равновесие на силата в тялото. В ниските равнища на битие силата може да се опише като ентропия, тя е като хаоса. Във висшите измерения доминира синтропията, която е тъкмо противоположното. Тя има за цел да провежда и да подрежда духовния свят. Тайната съставна част за постигането на това равновесие е да се насочи вниманието върху силата, която получаваме от висшите сфери, да използваме синтропията по този начин, че тя да „ подреди “ ентропните сфери, с цел да може тази сила да се подхранва и да се задържи по-дълго време.

- Какво е най-важното нещо, което човек би трябвало да направи в живота си съгласно вас?
- Да работи върху себе си – това е главното и най-важно. Имаме пластове и пластове със схващания и убеждения, които са на подсъзнателно равнище и е добре да се освободим от тях. Много хора споделят: „ Да, разбирам, имам вяра в това, само че животът ми е неразбория. Децата вземат опиати, имам да заплащам сметки, майка ми е болна и още доста грижи “. Отнема доста работа и време да премахнеш всички тези пластове от негативни усещания на подсъзнателния разум. Бих споделил – станали сме по-лениви, мързеливи. Една от аргументите са технологиите – посредством натискането на няколко бутона можеш да си поръчаш храна и тя след минути ще е на вратата ти. Не споделям, че технологиите са неприятни, те могат да донесат благополучие и самодоволство. Но медиите програмират мисленето на хората по избран метод, да мислят в избрана посока. Всичко е ползване, което ни дава лъжливо благополучие. Този метод на живот ни отдалечава от вътрешното познание кои сме в действителност. Нужно е всеки от нас да осъзнае, че в никакъв случай не е бил разделян от Бог, че сме едно с него. Въпросът е по какъв начин да си напомним това и да се отделим от всички лъжовни убеждения, от неща и от хора. Можем да обичаме някого извънредно мощно, без да сме закачени, подвластни от него.

Ние можем да преминем оттатък матрицата. Да сме прочувствено и мисловно самостоятелни от системата и вярванията на света. Например пандемията, която всички преживяхме, е „ пандемията на страха “. Тя ни учи по какъв начин да преминем оттатък страха и ужаса, по какъв начин да засилим имунната си система и да повишим честотата си на такова равнище, че да не бъдем уязвими от каквито и да е по-нисши въздействия и енергийни вибрации. Всяка болест може да бъде излекувана с изцелението на времевата линия. Дори родовите увреждания и проклятия могат да бъдат изчистени.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР