Обновеният бестселър при всъдеходите на Toyota разполага със специален пакет

...
Обновеният бестселър при всъдеходите на Toyota разполага със специален пакет
Коментари Харесай

Какво е Black Edition в новия Land Cruiser ?

Обновеният бестселър при всъдеходите на Toyota разполага със специфичен пакет съоръжение в черно Black Edition с самостоятелни стилистични детайли във външността и интериора.Външните детайли на новия пакет в допълнение съоръжение Black Edition включват за първи път в моделната гама на Land Cruiser изпълнена в напълно мрачен хром предна решетка и лайстни в задната част

Черни рамки за фаровете за мъгла, черни корпуси на страничните огледала, черни лайстни на вратите и транспарантни стъкла на задните светлини. Вътрешното обзавеждане се отличава с изтънчено самостоятелно осъществяване в черно на централна подпора и особено оформление на централния тунел в същия жанр.
 Какво е Black Edition в новия Land Cruiser?

Иначе новият мотор за модела е 2.8-литров, четирицилиндров дизелов с DOHC система за газоразпределение с 16 клапана и непосредствено впръскване на гориво common rail се отличава с нарастване както на мощността, по този начин и на въртящия миг. Максималната мощ е повишена с 27 к.с./20 кВт до 204 к.с./150 кВт в диапазона 3000-3400 об./мин, а оптималният въртящ миг бележи растеж с 50 Нм, достигайки 500 Нм при 1600-2800 об./мин.

В композиция с 6-степенната автоматизирана трансмисия, това нарастване на основните индикатори обезпечава на Land Cruiser оптималната скорост от 175 км/ч и понижава времето за ускоряване от 0 до 100 км/ч до 9.9 секунди – по-добро достижение с 3.0 секунди по отношение на предходния модел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР