Нощен клуб беше критикуван от потребители на социалните медии, след

...
Нощен клуб беше критикуван от потребители на социалните медии, след
Коментари Харесай

Нощен клуб беше критикуван като „Марта от еленчето в реалния живот“, обявена за гост

Нощен клуб беше подложен на критика от консуматори на обществените медии, откакто разгласи, че „ Марта от бебето еленче “ ще се появи на събитие.

Нощен клуб Kasbah в Ковънтри разгласи, че дамата, която твърди, че е „ същинският живот “ Марта Скот, изобразена в хитовата поредност на Netflix Baby Reindeer, ще се появи, с цел да си прави селфита и да дава подписи в „ международен ексклузив “ в събота (май) 18).

Тяхното известие във Facebook гласи: „ Тя ще раздава подписи, ще си прави селфита и може също по този начин да вземе благополучен северен елен вкъщи, с цел да си окачи пердетата! “ Членовете на обществеността бяха ужасени от обявата, защото един консуматор я разказа като „ прецапана “, до момента в който различен допусна, че е „ нелепост “.

Някои упрекнаха клуба, че е дал на героя от „ същинския живот “ Еленче „ тъкмо това, което тя желае “, до момента в който различен допусна, че нощен клуб Kasbah е взел „ разочароващо и необичайно “ решение да я одобри. Един някогашен клиент на клуба написа: „ Ходих в Kasbah/Colly два пъти седмично. Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР