Полицията предприема специални мерки за абитуриентските балове. Вече са огледани

...
Полицията предприема специални мерки за абитуриентските балове. Вече са огледани
Коментари Харесай

Полицията предприема специални мерки за абитуриентските балове

Полицията подхваща специфични ограничения за абитуриентските балове. Вече са огледани редица обекти, където младежите ще честват. Проведени са срещи с разнообразни учебни управления, с цел да бъдат планувани ограничения за сигурност, обменена е информация и с Изпълнителната организация " Автомобилна администрация ", заяви Милорад Йорданов от " Охранителна полиция ".

Той уточни, че към този момент са направени огледи на регионите към учебните заведения. Текат и беседи с родители, възпитаници и учители.

Полицията към този момент е говорила и с кметовете по тематиката за запазване на публичния ред. С частните охранители към този момент са разисквани и ограниченията за инспекции в заведенията.

Полицията ще следи за дейностите на престъпния контингент, както и за нетипично паркирани коли. Засилен надзор против наркоразпространението ще има към учебните заведения, сподели Йорданов.

Той напомни, че използването на пиротехника е прецизно контролирано и съобщи, че при нарушавания ще има и осъдени.

Мария Ботева от " Пътна полиция " уточни, че ще има повече екипи, които да подкрепят безвредното прекосяване на тържествата, с цел да бъде обезпечена сигурността и на непразнуващите.

Ботева напомни, че има случаи на празнуващи, които карат след приложимост на алкохол и опиати. Полицията няма да подмине това, увери тя.

Традиционното подаване през прозореца ще бъде глобено с по 50 лв. - както за водача, по този начин и за празнуващия.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР