Областният управител на Добрич допреди ден Здравко Здравков действа в

...
Областният управител на Добрич допреди ден Здравко Здравков действа в
Коментари Харесай

ПРЕСТЪПНО до Narod.bg: Областният на Добрич Здравко Здравков лапва ресторант на брега в Балчик, връща 300 бона кредити

Областният шеф на Добрич допреди ден Здравко Здравков работи в несъгласие със правосъдно предписание и с мръсни похвати се пробва нелегално да прилапа ресторант „ Salt & Pepper “ в дамбата в Балчик на метри от Двореца на румънската кралица Мария Единбурска. Въпреки незавършили правосъдни разногласия, губернаторът злоупотребява със служебното си състояние, като надвишава пълномощията си и дружно с Росица Борисова – старши юрист в регионална администрация Добрич и негова дясна ръка в схемите за напън на бизнеса и общините, доста бърза в последните часовете, в които към момента е регионален шеф, да пусне търг за противоречивия парцел.

 „ Salt & Pepper “ е на топ място на дамбата в Балчик

В края на май Административен съд-Добрич се произнася със свое предписание, че разногласието сред регионалния шеф и заведението в Балчик ще се реши на съвещание през октомври.

Въпреки това Здравко Здравков – функционер от служебното държавно управление, който преди беше зам. регионален шеф, взема решение, че ще „ изврътка “ съда без значение от влязлото в действие предписание на магистратите за прекъсване предварителното осъществяване.

Докато към момента е регионален шеф,Здравко Здравков и ортачката му Росица Борисова упорстват ЕРП-то да промени партидата на обекта,за да спре електрозахранването. За задачата на 4 юли партидата е трансферирана на общината.

Реклама

Лично Здравков е изискал спиране на електрозахранването.

Това не е първото безчинство на Здравко Здравков. Служители от институциите в Добрич се оплакват, че безусловно ги е подлудил с претенции да подхващат противозаконните дейности. Чиновниците се чудели по какъв начин да му обяснят, че не могат да нарушават разпоредбите поради финансовите му ползи, тъй като имали 300 хиляди лв. заеми дружно с майка си, та в този момент трябвало да ги върне, до момента в който е на благия държавен пост.

Кой е „ гурото “ на Здравко Здравков и какви други незаконни схеми е осъществил занапред ще четете в Narod.bg.

Нашият източник подсказва, че знае доста и ще ни осведоми с точни финансови параметри. Уточняваме, че идната седмица един от изнудваните ще подаде сигнал в Министерство на вътрешните работи и прокуратурата и ще изиска да бъде разпитан пред арбитър, с цел да не му се оказва напън да отдръпва или трансформира показанията си!

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР