Облачността ще се вплътнява и през по-голямата част от деня

...
Облачността ще се вплътнява и през по-голямата част от деня
Коментари Харесай

Днес е последният студен ден за седмицата

Облачността ще се вплътнява и през по-голямата част от деня ще бъде най-вече облачно. След обяд на доста места в западната половина от страната ще превали временен дъжд.
В Източна България ще духа сдържан югозападен вятър, в Западна и Централна Северна вятърът ще е от запад - най-вече слаб.
Максималните температури ще са сред 7° и 12°. Атмосферното налягане ще се намали и ще е по-ниско от междинното за месеца.
в планините ще е най-вече облачно. В масивите от Западна и Централна България ще има превалявания от сняг, под 1200 метра от дъжд. Ще духа сдържан, по билата до мощен вятър от от западната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.
В петък към момента ще е най-вече облачно и тук-там ще превали слаб дъжд, а в планините - сняг.
От събота нататък, та чак доникъде на идната седмица, времето ще е типично пролетно, с повишаващи се температури и слънце.
Според моделите в този интервал средиземноморските циклони ще си дадат отмора и това неизбежно ще докара до по-хубаво време на Балканите и у нас.
От неделя доникъде на идната седмица ни чака топло пролетно време с дневни температури до 24, 26 градуса, в равнинните елементи на страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР