Обикновено ви предизвикваме да познаете марката на дрехи, обувки или

...
Обикновено ви предизвикваме да познаете марката на дрехи, обувки или
Коментари Харесай

Познай марката: Шапката на Кейт Мидълтън

Обикновено ви провокираме да познаете марката на облекла, обувки или чанти. Но тази седмица фокусът е върху шапката на Кейт Мидълтън от Royal Ascot 2022. Можете ли да познаете нейната марка? Един от вярно оговорилите ще завоюва комплект книги на Амели Нотомб.

Royal Ascot е най-популярната спортна писта за коне във Англия. Всяка година, в средата на месец юни, тук се организират 4-дневно събитие, почетено от известни персони и представители на аристокрацията. Но ние, несъмнено, няма да си приказваме за коне, а за мода.

Когато посещават Royal Ascot, всички би трябвало да следват строго избран дрескод . Дамите би трябвало да носят " скромни " рокли с дължина под коляното или по-дълги. Роклите и топовете би трябвало да имат презрамки, необятни най-малко 2.5 см. Модели без празрамки, паднали плещи и спагети презрамки не са разрешени. Рокли с транспарантни ръкави и транспарантни презрамки не са разрешени.

 Добави изложение

Шапките са наложителен детайл от дамското облекло. Но в случай че дамата не желае шапка, може да носи аксесоар за глава, чиято основа е солидна и с размер най-малко 10 см. Не е разрешено да се носят аксесоари за коса, които са на основата на фиби, шноли и гребени.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР